Tartu linn tunnustab õpilasvõistlustel edukalt osalenud õpilasi ja nende juhendajaid

Agnes Korv
, Haridusportaali toimetaja
Copy
Tartu linnapea Urmas Klaas.
Tartu linnapea Urmas Klaas. Foto: Kristjan Teedema

Esmaspäeval kell 16 ERMis algavale tunnustusüritusele on kutsutud 110 üleriigilistel ja rahvusvahelistel õpilasvõistlustel häid tulemusi saavutanud õpilast ja nende juhendajad.

Linnapea Urmas Klaas tänab kõiki Tartu linna edukalt esindanud õpilasi ja nende juhendajaid. «Suurepärased tulemused erinevatel õpilasvõistlustel ja –konkurssidel näitavad Tartu linnas pakutava hariduse valikurohkust, kõrget kvaliteeti ning õpilaste ja õpetajate soovi pingutada rohkem kui õppekava nõuab. Tänan kõiki õpilasi ja nende juhendajaid, kes on oma teadmiste ja tegudega seda tõestanud,» ütles linnapea.

Tänuüritusel tunnustatakse Tartu linna koolide õpilasi, kes võistlesid üleriigilistel ning rahvusvahelistel aineolümpiaadidel ja kutsevõistlustel vahemikus november 2020 kuni oktoober 2021. Koolidest on esindatud Hugo Treffneri gümnaasium, Miina Härma gümnaasium, Annelinna gümnaasium, Jaan Poska gümnaasium, Tamme gümnaasium, Herbert Masingu kool, Kesklinna kool, Kivilinna kool, Mart Reiniku kool, Tamme kool, Tartu Luterlik Peetri Kool, Tartu Katoliku Hariduskeskus, Heino Elleri Muusikakool, Tartu Kunstikool ja Tartu Kutsehariduskeskus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles