Selgus aasta õppijasõbralik tööandja 2022

Mariliis Maripuu
, Postimees TV toimetaja
Copy

Täiskasvanud õppija nädala raames tunnustavad Eesti Tööandjate Keskliit, ETKA Andras ning haridus- ja teadusministeerium aasta õppijasõbralikumaid tööandjaid. Õppijasõbralik tööandja 2022 on HANZA Mechanics Tartu.

Postimehe vahendusel on võimalik osa saada tunnustamisele eelnevast seminarist, kus astub üles eelmise aasta õppijasõbraliku tööandja tiitli võitnud AS Eesti Energia töötajakogemuse direktor Kadi Piikov ja AS Äripäeva koolituste juht Kadri Kiigema.

Sündmuse ajakava

11.00-11.05 Avasõnad

Arto Aas, Eesti Tööandjate Keskliit

Karin Kurvits, ETKA Andras

11.05-11.30 «Palun vabandust, et ma tundi hilinesin»

Kadi Piikov, Eesti Energia AS

11.30-12.00 «Elu võimalikkusest Suure Lahkumise ja Vaikse Loobumise ajastul»

Kadri Kiigema, Äripäev AS

12.00-12.05 Muusikaline vahepala

12.05-12.35 Aasta õppijasõbraliku tööandja 2022 tunnustamine

Muusikaline etteaste

12.–23. oktoobrini toimuval täiskasvanud õppija nädalal on fookuses õppimine ja enesetäiendamine terve elu jooksul. Eestis toimub oktoobris täiskasvanuharidust populariseerivaid ning õppimisvõimalusi tutvustavaid tegevusi.

Kõikides maakondades valiti täiskasvanuhariduse tunnustuskonkursil oma maakonna esinumbrid aasta õppija, aasta koolitaja, aasta õpiteo ja aasta õppijasõbraliku tööandja kategooriates. Maakondade esinumbrite seast valisid komisjonid kategooriate esinumbrid. Aasta õppija, aasta õpiteo ja aasta koolitaja esinumbrid selgusid 14.oktoobril ja sündmust saab järele vaadata siit.

Täiskasvanud õppija nädalat korraldavad haridus- ja teadusministeerium ning Eesti Täiskasvanute Koolitajate Assotsiatsioon Andras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles