Täiskasvanuhariduse aasta õppija, õpiteo ja koolitaja 2022 tunnustamine

Copy

Eesti Täiskasvanute Koolitajate Assotsiatsiooni Andras täiskasvanuhariduse tänuüritusel tunnustatakse aasta õppijat, õpitegu ja koolitajat. Auhinnad antakse üle 14. oktoobril ning ülekannet saab jälgida Postimehe portaali vahendusel.

Kõnega esinevad haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas, Läti haridus- ja teadusministeeriumi seenior ekspert Laura Iveta Peniga (ingliskeelne) ja Eesti Täiskasvanute Koolitajate Assotsiatsiooni Andras juhatuse esimees Ene Käpp.

Tänuürituse päevajuht on Mikk Saar, kes on ise omandamas teadmisi Luua Metsanduskoolis metsamajanduse spetsialisti erialal. Muusikalisi vahepalasid pakub trio koosseisus Sander Mölder, Liisi Koikson, Marti Tärn, kes toovad kuulajateni põhjamaiselt karge ja minimalistliku elektroonilise värviga helikeele regilaulust tänapäevani.

Täiskasvanuhariduse tunnustamise konkurss ja täiskasvanud õppija nädal leiavad sel aastal aset juba 25. korda. Tänavu esitati aasta õppija tiitlile 147 kandidaati, kelle seast valiti lisaks maakondlikele laureaatidele ka rahva lemmik.

Täiskasvanuhariduse tunnustusüritus toimub täiskasvanud õppija nädala (TÕN) raames, mille fookuses on inimese õppimine ja enesetäiendamine kogu elu jooksul, kui isiksuse ja ühiskonna arengu põhiline eeldus toimetulekuks muutuvas maailmas.

Täiskasvanud õppija nädalat korraldavad haridus- ja teadusministeerium ning ETKA Andras Euroopa Sotsiaalfondi toel. Rohkem infot aasta õppijate, õpitegude ja koolitajate kohta leiad ETKA Andrase kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles