Avasta koolitusruumide uus trend – ruum kui elamus

Copy
Foto: Tiit Tamme

Kui soovid, et sinu koolitus, töötuba, seminar või meeskonna strateegiapäev tooks osalejad välja büroorutiinist ja otsid vahelduseks erilisemat keskkonda, mis ärgitab loovust ja pakub mugavust, on Studio MindZ just õige valik. Ruum ei tähenda siin pelgalt nelja seina toolide ja tahvliga, vaid on pigem elamus, mis toetab inspiratsiooni ja sinu meeskonna mõttelendu.

Siin on iga detail hoolikalt läbimõeldud, et toetada sinu ja su meeskonna loovust ning produktiivsust. Tule ja koge, kuidas need põnevad koolitusruumid muudavad sinu järgmise sündmuse unustamatuks elamuseks.

Loodud koolitajalt koolitajale

Studio MindZ on sündinud vajadusest pakkuda alternatiivi formaalsetele seminariruumidele. Juba saabudes tunned, et esikohale on seatud sinu heaolu ning kõige olulisem on juba ette valmistatud. Emotsionaalselt inspireeriv keskkond aitab häälestuda loovusele ja innovatsioonile. Just see mõtteviisi (mindset) kujundamine ongi olnud koolitusruumide loomise keskmes.

Valgusküllastes ja kõrgete lagedega koosolekuruumides on stiili ja silmailu. Siin on helge ja hubane, kodune tunne, rõõmsad värvid, läbimõeldud sisustus, taimerohelus, tugitoolid ja diivanid. Loodud atmosfäär aitab häälestuda erilisteks sündmusteks ja uuteks ideedeks, leida lõõgastust, meelerahu, harmooniat ja tunda end hoitult. Sisekujundaja Eleka Pajusaare valvsa pilgu all on detailide ja värvidega hullatud just niipalju kui vaja ja võimalik, tekitades funktsionaalsuse kõrval väikeste vimkadega ka mõnusat elevust.

Professionaalsus ja paindlikkus

Mõistagi on olemas kaasaegne esitlus- ja videokonverentsitehnika, kiire wifi, kontoritarbed, kohvipauside- ja toitlustusvõimalus, täisvarustuses köök, privaatsus ning vaikus.

Lisaks mugavale linnakesksele asukohale Tallinna Telliskivi kvartalis on külalistele parkimine tasuta. Lõunapausideks või õhtuse arutelu jätkamiseks leiab jalutuskäigu lähedusest laia valiku söögikohti.

Broneeri muretult ja kiirelt

Kodulehel saad koolitusruumidest mugava ülevaate tänu virtuaaltuurile. Sa ei pea saatma mitmeid päringuid ega ootama vastuseid – ruumi saadavus ja broneerimine on vaid mõne kliki kaugusel. Nii saad rohkem keskenduda sündmuse sisu planeerimisele, mis kiires ärimaailmas on sageli võtmetähtsusega.

Mindset – Pastelsetes toonides, diivanite ja tugitoolidega õdus kohvikulaadne atmosfäär inspireerivateks kohtumisteks, mis mahutab mugavalt 25-35 osalejat.

Boho – Avar ja valge, palmide rohelusest kergelt puhkusehõnguline ja boholik ruum mahutab mugavates tugitoolides ja diivanites 15 osalejat.

Leon: Traditsioonilisem koosolekuruum tõsisemaks aruteluks või klassiruumiks 12 osalejale, mille puhkeruumis võid aga plaadimängijast nostalgiat nautida või lauamängudega mõtteid tuulutada.

Serena: Intiimsem kohtumiste tuba, ideaalne nõustamiseks ja vestlusteks või väiksemateks töötubadeks 2-6 osalejale. Siin silm ja hing lihtsalt puhkab.

Tartu ootab!

Studio MindZ avab peagi oma uued koolitusruumid ka Tartu vanalinnas, Antoniuse õuel, ajastuhõngulises hoones. Ka siin on märksõnadeks valgusküllus, kõrged laed ja kaasaegsed lahendused, mis loovad sarnaselt õdusa ja loova atmosfääri, mida stuudio Tallinna kliendid on juba armastama hakanud.

Copy
Tagasi üles