Ära maga sügist maha!

Copy
Foto: Altmõisa külalistemaja

Seminaripakett Matsalu rahvuspargi piiril Altmõisas, mis rikastab meeli ja meeskonda.

Oleme sisustanud koolituse- ja seminarihuviliste tarbeks toreda sügisseminari paketi „Ära maga sügist maha“, et saaksite oma tiimi või töötajatega tulla ja nautida imelist, värvilist ja külluslikku sügisaega.

Matsalu rahvuspargi piiril asuvat Altmõisa külalistemaja ümbritsev loodus on talve ootuses vaikne, ilus, värviline ja rikkalik. Aiad pakuvad kohalikke saadusi ning meie külaliste toidulauale jõuavad punapõsksed õunad, magusad ja mahlased pirnid ja ploomid, krõmpsud aedviljad ning neist valmistatud road. Kui lisada veel kohalik kala ja otse ahjust tulnud soojad leivad-saiad, on see puhas rõõm nii köögile kui sööjale.

Altmõisa seminaripakett on kokku pandud sügise parimatest paladest. See sisaldab majutust mugavates tubades, saabumisel tervituskohvi pudrubaari või Altmõisa pirukatega, kahekäigulist lõunasööki ja kolmekäigulist pidulikku õhtusööki. Lõunamenüüs on kuldne kõrvitsasupp, maitsev karask ja tagurpidi õunakook Altmõisa jäätisega. Õhtuks pakume sügisest salatit, kohalikku kala ning marjavahtu vanillikreemiga. Meie poolt on kogu külastuse jooksul vabalt saadaval kohv koos Altmõisa küpsiste ja puuviljadega.

Foto: Altmõisa külalistemaja

Õhtuseks tegevuseks pakume võimalust matkata koos retkejuhiga sügises looduses, millele järgneb lõõgastav saun. Kui eelistate tubaseid tegevusi, on teil võimalus osaleda kokanduse õpiköögis, kus õpetame valmistama magusroogasid – näiteks õunastruudlit või valge šokolaadi-õunamoosi. Kui soovite oma päeva alustada erilisel viisil, tuleb ärgata varakult hommikuseks linnuvaatlusretkeks. Merelaht, põllud ja aasad täituvad rändlindudega, kes valmistuvad pikaks teekonnaks lõunasse. Sulelised kogunevad häälekalt parvedesse, teevad harjutuslende ja koguvad jõudu ees ootavaks rännakuks. Sügisene linnuvaatlus koos kogenud juhendajaga on võimas emotsionaalne vaatepilt, millest ei tasu ennast ilma jätta.

Paketi maksumus on arvestatud 20 osaleja kohta (129 eurot inimene) ning lõplik hind sõltub osalejate arvust ja valitud menüüst.

Ärge jätke sügist vahele! Broneerige info@altmoisa.ee oma ettevõtte seminar või tiimikoolitus Altmõisas juba täna ja tulge ning nautige meie juures külluslikku sügisaega, mis rikastab meeli ja meeskonda.

Copy
Tagasi üles