Kadaka Konverentsikeskus: Täiuslik koht tulemuslikeks kohtumisteks ja koolitusteks

Copy
Foto: Andreas Saarem Kinnisvara fotostuudio

Sügis toob endaga uue hingamise ja uued võimalused enesetäiendamiseks. Kui otsite ideaalset kohta, kus korraldada oma järgmine koolitus, seminar või strateegiline nõupidamine, siis Tallinnas, Kristiine südames asuv Kadaka Konverentsikeskus pakub selleks kõike vajalikku. Kaasaegne ja mugav keskus Mustamäe ja Kristiine piiril on koht, kus koosolekud ja koolitused muutuvad tõeliselt tulemuslikeks.

Kadaka Konverentsikeskus on kaasaegses ärihoones II korrusel paiknev 350 m² suurune sündmusruum, mis mahutab kuni 200 osalejat. Olgu eesmärgiks juhtide strateegiline koosolek, personali koolitus või akadeemiline seminar, Kadaka Konverentsikeskuse neli suurepärast saali – KUU, MARSS, VEENUS ja PÄIKE – vastavad kõigile vajadustele. Iga saal, suurusega 50 m² kuni 100 m², on eraldatud lükandseintega, mis võimaldavad ruume kiiresti ja lihtsalt omavahel ühendada. See annab võimaluse korraldada nii suuremaid konverentse kui ka väiksemaid töögruppe samal ajal ja samas ruumis, tagades paindlikkuse igasuguste sündmuste korraldamiseks.

Neile, kes vajavad privaatsemat atmosfääri väiksemateks koosolekuteks või juhtkonna nõupidamisteks, on Kadaka Konverentsikeskuses ruum NEPTUUN – 17 m² suurune ruum, mis on ideaalne kuni 10 osalejaga sündmusteks. See kompaktne ja eraldiseisev ruum on täiuslik valik, kui soovite saavutada maksimaalset keskendumist ja diskreetsust.

Kadaka Konverentsikeskuse ruumides on loomulik päevavalgus, kaasaegne kliimaseade ning sisseehitatud veevarustus – kõik see tagab, et Teie sündmus kulgeb mugavalt ja sujuvalt. Kogu kompleksis on usaldusväärne WiFi-ühendus, mis tagab, et osalejad saavad olla pidevalt ühenduses ja töö sujub katkestusteta. Kõik saalid on varustatud kvaliteetse esitlustehnika ja pabertahvlitega, et tagada igale sündmusele vajalik professionaalsus. Saalide standardvarustuses on 55’’, 75’’ või 86’’ digiekraanid, mis sobivad ideaalselt esitluste ja seminaride jaoks. Suuremate sündmuste korral saab kasutada mitut ekraani, et tagada igale osalejale suurepärane nähtavus.

Lisaks saab ettetellimisel kasutada kahe mikrofoniga helisüsteemi ning veebikoosolekute vahendeid, sealhulgas arvutit, veebikaamerat ja konverentsikõnede kõlarit. Kui Teie sündmus vajab keerukamaid heli- ja valgustehnilisi lahendusi, lavamooduleid või tõlketehnikat, on need ka kõik ettetellimisel saadaval. Samuti on võimalik tellida catering vastavalt sündmuse vajadustele ja osalejate eelistustele.

Kadaka Konverentsikeskus on ka suurepärane koht tervise- ja heaoluürituste korraldamiseks. Siin on olemas massaaži- ja teraapialauad, Airex matid ja kott-toolid, mis loovad lõõgastava ja tervist toetava atmosfääri. Kott-toolid pakuvad võimalust viia läbi koosolek või väiksem nõupidamine tavapärasest erinevas ja pingevabamas õhkkonnas. Massaaži- ja teraapialauad sobivad kõikvõimalike tervise- ja iluvaldkonna sündmuste jaoks, võimaldades korraga kasutusele võtta kuni 100 lauda. Spetsiaalsed füsioteraapias ja taastusravis kasutatavad Airex matid lisavad sündmustele mitmekülgsust – nendega saab katta kuni 200 m² suuruse konverentsisaali, muutes ruumi sobivaks näiteks jooga või muude terviseürituste läbiviimiseks.

Kui soovite oma sündmusele lisaväärtust pakkuda, on võimalik ettetellimisel pakkuda ka kontorimassaaži. Spetsiaalsel massaažitoolil toimuv lühike massaažiseanss aitab taastada verevarustuse ja tõsta töövõimet, pakkudes osalejatele mõnusat lõõgastust. Ühe seansi pikkuseks on kuni 15 minutit ja korraga saab massaažist osa kuni 10 külalist. Selline väike massaažipaus suurendab oluliselt sündmuselt saadavat kasutegurit, andes osalejatele uue energia ja keskendumisvõime.

Asukoht on Kadaka Konverentsikeskuse suur eelis. Mustamäe ja Kristiine piiril paikneva keskuse juurde pääseb hõlpsasti nii auto kui ka ühistranspordiga. Mugav parkimine on tagatud nii majaesisel alal kui ka läheduses asuvates parklates. Ühistranspordipeatused asuvad samuti käeulatuses, mis teeb keskusele ligipääsu kiireks ja lihtsaks.

Kui Teie eesmärgiks on korraldada unustamatu ja sujuv sündmus, olgu see siis juhtide strateegiline koosolek, meeskonnakoolitus või terviseseminar, on Kadaka Konverentsikeskus parim valik. Keskuse paindlikud ja mitmekülgsed ruumid, suurepärased teenused ja professionaalne meeskond tagavad, et kõik sujub laitmatult. Võtke meiega ühendust ja looge sündmus, mis jääb osalejatele kauaks meelde!

Copy
Tagasi üles