Stell Eesti AS koolitus- ja kompetentsikeskus pakub parimaid lahendusi kinnisvarakeskkonna juhtimiseks

Copy
Foto: Stell Eesti AS

Omame üle 25 aasta praktilist kogemust kinnisvarakeskkonna kujundamisel. Meie tegevuse eesmärk on arendada sektori kompetentsi ettevõtete strateegilise partnerina.

Meie meeskond koosneb erinevate valdkondade spetsialistidest, kes on eranditult praktikud. Seega oleme valmis andma konsultatsioone ja viima läbi koolitusi nii spetsiifilistes kinnisvarakeskkonna juhtimise valdkondades kui laiemalt ettevõtte tööohutuse alal või juhtimissüsteemide juurutamise valdkonnas.

Lisaks koolitustele ja konsultatsioonidele pakume lahkesti rendile oma kaasaegseid, heade tehniliste lahendustega valgusküllaseid koolitusklasse.

KOOLITUSED

Pakume mitmeid erinevaid Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liidu (EKKL) poolt tunnustatud õppekavaga koolitusi. EKKL tunnustus on kvaliteedi märk, mis kinnitab, et pakutavad koolitused vastavad sektori parimatele praktikatele ja standarditele. Koolitused hõlmavad erinevaid teemasid, alates tehnilisest hooldusest kuni klientide teenindamise, tehisintellekti kasutamise ja juhtimisoskusteni. See võimaldab töötajatel arendada oma oskusi ja teadmisi laiapõhjaliselt, mis on vajalik edukaks toimetulekuks kinnisvarateenuste valdkonnas.

Meie õppekavast leiate koolitused oma erialase kutse kvalifikatsiooni kohustuslikuks täiendamiseks, mis vastavad nii sisule kui ka mahule kutse taastõendamiseks ning koolitustundide kajastamiseks.

Tutvu meie koolituskalendriga ja leia sobiv koolitus

KONSULTATSIOONID

Lisaks koolitustele pakume ka professionaalseid konsultatsiooniteenuseid kinnisvara korrashoiu valdkonnas ja ehituse eelprojekti analüüsi koos omapoolsete soovitustega ehitatava hoone kuluefektiivsemaks haldamiseks. Konsultatsioonid on mõeldud ettevõtetele ja organisatsioonidele, kes soovivad oma kinnisvaraga seotud protsesse ja teenuseid tõhustada. Spetsialistide meeskond aitab leida parimaid lahendusi hoonete hoolduse, tehnosüsteemide halduse, puhastusteenuste korraldamise ning energiatõhususe parandamise valdkondades. Konsultatsioonide eesmärk on pakkuda kliendikeskseid lahendusi ja soovitusi, mis tagavad efektiivsuse ja kulude kokkuhoiu.

Konsultatsioonid, mis viivad teie kinnisvara haldamise järgmisele tasemele

RUUMIDE RENT

Stell koolitus- ja kompetentsikeskus asub Tallinnas, Tammsaare Ärikeskuses aadressil Tammsaare tee 47. Meie koolitusruumid on kaasaegsed, valgusküllased ning varustatud vajalike tehniliste lahendustega, mis võimaldavad teile pakkuda erinevate õppemeetoditega koolitusi. Koolitusklassidele ja olmeruumidele ning söögikohale on tagatud ligipääs liikumispuudega inimestele.

Ruumi rendiga saate kasutada ka meie hubast kohvinurka ning toitlustuseks ärimaja bistrood.

Stelli ruumid: kaasaegne ja mugav lahendus teie seminaridele ja koolitustele

Copy
Tagasi üles