Vanas ajaloolises koolimajas ei lähe seminaril õpitu tuulde!

Copy
Foto: Rannarahva Muuseum

Praeguse Rannarahva Muuseumi hoone on otsast otsani tarkust täis imbunud – pea sada aastat tegutsenud koolis jagatud tarkused talletusid ümbruskonna aurasse. Kui need seinad vaid oskaksid rääkida…või oot…tegelikult nad isegi teevad seda, sest praegu majas tegutsev muuseum on omakorda oma tarkused näitustena välja pannud.

Selles teadmisi täis atmosfääris läheb omakorda uute tarkuste omandamine samuti palju käbedamalt kui mõnes moodsas konverentsikeskuses. Kui koolituste või koosolekute vahepeal pea juba infost paksuks läheb võib korra astuda muuseumi tagaaeda ja nautida sõõmu värsket õhku. Või miks mitte vaheajal teha ka väike jalutuskäik mere äärde Viimsi Vabaõhumuuseumisse.

Rannarahva Muuseumi sõbralik pererahvas leiab alati lahenduse ka teadmisteomandajate söögimuredele – õppides kipub ikka kõht veidi tühjaks minema. Sellisel juhul jalutavad muuseumi köögist välja kilupirukad, kalasupid ning muu maitsev kraam. Peljata ei tasu ka liigset ajaloolisust, mitmed projektorid üle kogu hoone ja suure saali helisüsteem tagavad, et tegu on ikkagi kaasaegse asutusega.

Kui otsid oma koolituste ning konverentside korraldamiseks midagi tõeliselt erilist, siis see koht on just sulle! Kohtumise ja koolitamiseni!

Päri lisa Merikeselt aadressil merike@rrm.ee või tel.5280406

www.rannarahvamuuseum.ee

Copy
Tagasi üles