Relvaloa ja esmaabi koolitused Tondi Lasketiirus: oskused, mis võivad päästa elusid!

Copy
Foto: Tondi lasketiir

Sügis on õppimiseks ideaalne aeg ja Tondi Lasketiir pakub võimalusi, mis ühendavad praktilised oskused ja vaimse enesearengu. Kui otsite midagi, mis kombineerib füüsilise ja vaimse treeningu, siis Tondi Lasketiir on koht, kus need kaks maailma kokku saavad. Tondi Lasketiir ei ole mitte ainult adrenaliini otsijate paradiis, vaid ka väga tõsiseltvõetav koolituspaik, kus õpitakse midagi, mis võib ühel päeval olla eluliselt oluline.

Relvaloa taotlemine või selle uuendamine nõuab põhjalikke teadmisi ja oskusi. Tondi Lasketiirus on palju olulisi koolitusi, mis valmistavad Teid ette edukaks soorituseks politsei relvaeksamil. Relvaloa taotleja koolitused hõlmavad kõiki vajalikke teemasid - alates relvade ja laskemoona tundmisest kuni ohutu käsitsemise ja laskeoskuste lihvimiseni. Koolitusprogrammide paindlikkus võimaldab valida täisprogrammi ja distantsõppe vahel või keskenduda ainult konkreetsetele osadele vastavalt Teie vajadustele.

Meie koolitusprogrammi teeb unikaalseks e-õppe keskkond, kus saate iseseisvalt vaadata loenguid ja lahendada teste, mis muutuvad ajas vastavalt eksamilt saadud tagasisidele. Kogenud instruktorid, kellel on laialdased kogemused politsei ja sisekaitse valdkonnas, jagavad Teiega oma teadmisi ja nippe, et tagada Teie edukas sooritus politsei relvaeksamil.

Mis teeb meie koolitused eriliseks? Tondi Lasketiirus harjutate relvadega, mis on kasutusel päris eksamil - see tähendab, et Teie relvaeksami ettevalmistus on maksimaalselt tõhus. Koolitustel kasutatakse püstolit Glock 19, revolverit Taurus ja väikesekaliibrilist püssi CZ, need on täpselt samad relvad, mida PPA ka eksamil kasutab.

Relvakäsitsemise koolitus ei ole ainult tehniline oskus – see on ka vaimse distsipliini ja enesekindluse arendamine. Tondi Lasketiirus pakutav koolitus õpetab, kuidas käsitleda relva ohutult ja tõhusalt, olgu eesmärgiks relvaeksami sooritamine või juba olemasolevate oskuste täiendamine. Koolitus hõlmab erinevaid relvi, laskemoonatüüpe, ohutusnõudeid ning taktikalisi harjutusi, pakkudes osalejatele täielikku ettevalmistust.

Ettevõtetele suunatud koolitus "Turvaline Ettevõte" on vajalik treening kõigile, sest siin omandatakse oskusi, mida koolis ei õpetata. Samas ei soovi keegi neid oskusi omandada läbi valusate kogemuste. Koolitus "Turvaline Ettevõte" annab põhjaliku ülevaate, kuidas tegutseda erinevate rünnakute korral ja kuidas anda elupäästvat esmaabi vigastatule. Koolituse eesmärk on kindlustada enda, oma lähedaste ja kolleegide turvalisus.

Meie Tondi Lasketiirus soovime, et Te ei peaks kunagi neid oskusi kasutama, kuid oleme veendunud, et parem karta kui kahetseda. Kui vastav olukord peaks tekkima, siis on Teil ja Teie meeskonnal olemas vajalikud teadmised ja oskused, kuidas päästa nii enda kui kaaslaste elu ja vara.

Koolituse teemad hõlmavad:

● Tegutsemist rünnaku, äkkrünnaku või tulistamise korral (kuidas sellised sündmused tekivad, kuhu varjuda, millised seinad kaitsevad ja millised mitte jne);
● Hädakaitse, hädaseisund ja kaitseseisundi piiride ületamine;
● Elupäästvat esmaabi (kuidas päästa oma lähedase elu, peatada verejooks, kutsuda abi ning mida ei tohi teha);
● Enesekaitset ründe korral (alates lihtsamatest kuni keerulisemate situatsioonideni);
● Relvade ohutu käsitsemist ning tegevust relva leidmisel;
● Lasketiirus laskmist.

Koolitus kestab umbes 6 tundi ja vastavalt Teie soovidele saab teemasid muuta, lisada või ära jätta. Samuti on võimalus tellida meie koostööpartneritelt nii snäkke kui ka sooja toitlustus.

Lisaks on ettevõtetele suunatud ka esmaabiandja koolitus, mis on hädavajalik paljudes elukutsetes ja igas töökollektiivis. Koolitus sisaldab teooriat distantsõppel ZOOM-i vahendusel ning praktilist õpet Tondi Lasketiirus. Koolituse läbinutele väljastatakse ametlik tõend, mis on kehtiv erinevates asutustes, sealhulgas PPA-s ja Tööinspektsioonis. Kogenud esmaabikoolitaja Marju Peärnberg jagab oma laialdasi teadmisi ja praktilisi oskusi, valmistades Teid ette kriitilistes olukordades kiiresti ja tõhusalt tegutsema. See koolitus on ideaalne võimalus täiendada oma meeskonna teadmisi ja oskusi, tagades turvalisuse nii töökohal kui ka igapäevaelus.

Kui otsite koolitust, mis tõstab Teie oskused järgmisele tasemele ja valmistab Teid ette nii relvaloa eksamiks kui ka eluliselt olulisteks olukordadeks, on Tondi Lasketiir just see õige koht. Kogenud instruktorite juhendamisel omandate teadmised ja praktilised oskused, mis annavad Teile kindluse ja enesekindluse igas olukorras.

Ootame Teid – tulge Tondi Lasketiiru ja omandage oskused, mis võivad ühel päeval osutuda hindamatuks.

Copy
Tagasi üles