Sügisene rahu ja inspiratsioon Karukella puhkemajas – täiuslik paik koolituste ja seminaride läbiviimiseks

Copy
Foto: Karukella Puhkemaja

Ühteliitvad seminarid: Kui sügis jõuab kätte, täituvad Eesti metsad ja maastikud kuldsete ja punakate toonidega, õhk muutub kargemaks ja meel rahulikumaks.See on ideaalne aeg peatuda ja keskenduda õppimisele, enesetäiendamisele ning meeskonnavaimu tugevdamisele. Karukella puhkemaja on just see koht, kus sügise rahulikus rütmis korraldada inspireerivaid koolitusi, produktiivseid seminare ja mõnusalt ühteliitvaid meeskonnategevusi - olete nimelt majas ise peremehed - seal ei ole teisi külalisi ega teenindavat personali ning kõik vajalik on Teile valmis pandud.

Kestikkus ja vastutustundlikkus: Karukella sihtkliendiks on teadlikumad külalised, seega on omanikud astunud samme, et keegi ei peaks mitut sammu tagurpidi tagasi astuma. Karukella on üks väheseid Rohelise Võtme ökomärgisega turismiobjekte Ida-Virumaal ning omab ka Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi indeksis pronksitaset. Lisaks osales pererahvas äsja ka EISA kestliku arengu mentorprogrammis, mille käigus mõõdeti erinevate teenuste süsiniku jalajälge. Kui Euroopa keskmisel majutusasutusel on süsiniku jalajälg 40 kg CO2-ekv, siis Karukellas ainult 14 kg.

Kui kodulehelt saate leida suure valiku vaba aja tegevusi, siis teiste hulgas on ka selle sügise uus teenus, milleks on 1-1,5 tundi kestev roheseiklus, kus meeskond võtab omavahel mõõtu, kes oskab paremini prügi sorteerida, auhinnaks on kasulik rohetoode.

Kvaliteet on prioriteet: Puhkemaja viis privaatset ja helikindlat kaheinimese tuba mahutavad kuni kümme inimest, lisaks saab igasse tuppa panna veel ühe lisakoha, mis teeb sellest ideaalse paiga kuni 15 osalejaga väljasõiduks. Avarad ja helikindlad ruumid tagavad täieliku privaatsuse ja kvaliteetse une pärast pikki koolituspäevi. Sügisesel ajal, kui õhk muutub jahedamaks, on mõnus pausi ajal endale üks cappucino teha ja seda terrassil nautida. Lisaks õhtu poole 24/7 soojas kuumaveebasseini 38 kraadises vees mõnusalt lõõgastuda ning kuum saun on ideaalne koht, kus pärast pikka päeva end soojendada ja saunajuttu ajada. Jõe kaldal asumine annab võimaluse pärast sauna vees end jahutada. Mõeldud on ka elektriautode omanikele, maja küljes on laadija, mille dünaamiline koormusejuhtimine laseb akudel turvaliselt täituda. Karukellas saab nautida luksuslikku mugavust käsikäes keskkonnasõbralikkusega.

Koolitaja: Karukella puhkemaja pakub kõiki vajalikke tingimusi, et Teie seminar kulgeks sujuvalt ja produktiivselt. Ruumid on varustatud kaasaegse tehnikaga, sealhulgas kiire internetiühendusega, mis võimaldab korraldada nii hübriidvormis kui ka traditsioonilisi koolitusi. Kui endal napib ideid, millist koolitust oma tiimile pakkuda, siis ka siin tullakse Teile appi - Karukella pakub loovust ja meeskonnavaimu edendavaid töötubasid, mida viib läbi kogenud koolitaja Kaire Viil. Kaire koolitused katavad laia valikut teemasid, alates meeskonnatööst ja loovusest kuni stressi maandamise ja ajajuhtimise tehnikateni, pakkudes sügiseselt värsket vaatenurka ja inspireerivaid lahendusi.

Seminaritoitlustus: Majja saab tellida seminaritoitlustust ning lõunasööki. Või kui ise ei viitsi söögi tegemisega jännata, siis võib tellida sooja toidu nii õhtuks kui ka hommikuks kokkulepitud ajaks majja koha peale.

Vaba aja seiklused: Karukella asukoht Seiklusmaa südames pakub lisaks ka rohkelt võimalusi aktiivseks ajaveetmiseks, olgu selleks või adrenaliinirohke safari endisel tööstusmaastikul või näiteks pruulikoja külastamine. Seiklusmatk või lauamängu töötuba.

Kui plaanite oma väiksema tiimi või osakonna järgmise seminari korraldamist, siis on Karukella puhkemaja just see, mida vajate. Sügis on parim aeg, et tuua oma tiim kokku, õppida ja kasvada koos keskkonnas, kus töö ja puhkus käivad käsikäes. Broneerige Karukella puhkemaja juba täna ja looge oma ettevõttele unustamatu elamus, kus igal detailil on tähendus ja kõik on mõeldud Teie vajadusi silmas pidades.

Copy
Tagasi üles