Tule õpi asendamatuks ekspordi- või digiturundusspetsialistiks

Copy
Foto: Tallinna Majanduskool

2024. aastal tähistab Tallinna Majanduskool juba oma 118. sünnipäeva, olles vanim kutseõppeasutus Eestis. Pika ja väärika tegutsemisloo tulemusena on koolil enam kui 30 000 vilistlast, valdkonna tipptegijaist koosnev õpetajaskond ja usaldusväärne maine tööandjate seas.

Kooli erialade ja täienduskoolituste valik on pidevas uuenemises, et vilistlastel ja tänastel õppijatel oleks alati põhjust enesetäiendamiseks Tallinna Majanduskooli tagasi pöörduda.

Kui Sinu edasiõppimise eesmärgid seonduvad enesearengu või koguni karjääripöördega, siis ootame Sind õppima Tallinna Majanduskooli.

Kui soovid olla asendamatu ekspordispetsialist, siis tule õpi Tallinna Majanduskoolis ekspordispetsialistiks!

Ekspordispetsialistina korraldad ettevõttes ja juhid erinevaid rahvusvahelisi turundus- ja müügiprojekte. Koolituse käigus saavad selgeks miks ja mida eksportida. Kuidas valida eksportturgu, viia läbi erinevaid analüüse, korraldada müügitegevusi ja läbirääkimisi, korraldada rahvusvahelist turundust, juhtida kliendisuhteid. Kõik õppeteemad leiad ekspordispetsialisti täienduskoolituse õppekavast.

Täiendkoolitusel omandad vajalikud teadmised, oskused ja hoiakud, mis võimaldavad töötada ekspordispetsialistina nii tootmis-, teenindus- kui vahendusettevõttes.

Ekspordispetsialisti täienduskoolitusel on õpingute alustamise tingimuseks vähemalt keskhariduse olemasolu. Õppimine on tasuta!

Täiendav vastuvõtt ekspordispetsialisti täienduskoolitusele on avatud kuni 15.09.2024, täpsemalt leiad avalduse esitamise info kooli kodulehelt.

Foto: Tallinna Majanduskool

Kui soovid digiturundusega äri kasvatada, siis tule õpi Tallinna Majanduskoolis digiturundusspetsialistiks!

Sügisel alustab uus digiturundusspetsialisti tasuta täienduskoolitus, mis keskendub eelkõige digiturunduse tehnilisele poolele. Koolituse käigus saab selgeks Meta ja Google reklaamide eesmärgipärane seadistamine, analüüsimine ja optimeerimine, veebianalüütika kasutamine ning SEO rakendamine soovitud tulemuste saavutamiseks. Kui soovid Meta ja Google reklaamide seadistamise päriselt selgeks saada, siis on see koolitus just Sulle!

Koolituse läbides omandad vajalikud teadmised, oskused ja hoiakud, mis võimaldavad töötada digiturundusspetsialistina nii ärivaldkonnas kui ka avalikus sektoris või muudel ametikohtadel, kus on vajalikud strateegilised digiturundusoskused veebianalüütika, kodulehe SEO, e-maili turunduse, Google ja Meta reklaamide osas.

Digiturundusspetsialisti täienduskoolitusel on õpingute alustamise tingimuseks vähemalt keskhariduse olemasolu ning baasteadmised turundusest. Õppimine on tasuta!

Koolitus on suunatud eelkõige neile, kelle töölaual on turunduse-ja veebimüügiga seotud tegevused ning kes soovivad enda turundusalast kompetentsi tõsta digiturundusalaste teadmiste ja oskuste võrra.

Kursusele registreerides tuleb esitada CV ja motivatsioonikiri ning täita lühike küsimustik. Õppijate vastuvõtt kursusele toimub vestlusel saadud tulemuse paremusjärjestuse alusel.

Tallinna Majanduskooli digiturundusspetsialisti õppekava töötasid välja Mediabrands Digitali tehniline juht Harlis Velk, Grünfini turundus-ja partnerlussuhete juht Ave Annuk ning Tallinna Majanduskooli turunduse õppetooli juht Triin Rum.

Avaldus esita perioodil 01.09.-22.09.2024, täpsemalt leiad avalduse esitamise info kooli kodulehelt.

Foto: Tallinna Majanduskool

Pane tähele! Kutsehariduse reformist tulenevalt saad meie täienduskoolitustel tasuta osaleda veel viimast aastat!

Kui soovid olla oma valdkonna asendamatu spetsialist, tule kindlasti õppima Tallinna Majanduskooli!

Muutused algavad valikutest ja eesmärkide saavutamiseks on tark asuda nutikaid ja hästi kaalutletud valikuid tegema juba täna!

Tallinna Majanduskool – Trennisaal Sinu ajule!

Copy
Tagasi üles