Tiimiüritus looduse keskel - ideaalse meeleolu loob Fra Mare Thalasso SPA

Copy
Foto: Fra Mare Thalasso SPA

Lennutage ideid, pidage ajurünnakut, kaasake kogu meeskond - pidage oma töökohtumine Haapsalus Fra Mare Thalasso SPAs!

Me asume Lääne-Eesti armsas kuurortlinnas Haapsalus. Meid embab ühelt poolt Paralepa männimets ja teisalt Haapsalu Tagalaht oma siidise veega. Asume küll linnasüdamest väikese jalutuskäigu kaugusel, ent oleme siiski täieõiguslik osa Haapsalu linnast.

Foto: Cristo Pihlamäe Photography

Fra Mare Thalasso SPAs saab korraldada töökohtumisi, koosolekuid, nõupidamisi, aga ka ajurünnakuid ja töötubasid ning ellu viia lennukaid ideid ja pärast jätkata mitteametlikus formaadis saunalaval, basseinis või miks mitte ka keset Paralepa männimetsa.

Teie käsutuses on kolm saali: Seminariruum, Panoraamsaal ja Joogamaja saal. Seminariruum on kujundatud ümarlauastiilis ja mahutab istuma kuni 18 inimest. Panoraamsaal võimaldab erinevaid ruumikujundusi: U-kuju (30 inimest), diplomaadistiil (36 inimest), kohvikustiil (40 inimest), klassiruumistiil (44 inimest) ja teatristiil (70 inimest). Joogamaja saalis saab pidada traditsioonilisi eelmainitud paigutustega seminare, aga ka vabamas vormis ajurünnakuid, töötube ja kohtumisi.

Seminaride vahel pakume kohvipause ning lõuna- ja õhtusööke meie esimese korruse imelise vaatega restoranis Bergfeldt. Saate korraks end töölainelt välja lülitada ning nautida meie erinevate suupistetega kohvipause ja buffet või grupitoitlustust.

Pärast seminari lõõgastu Thalasso Day Spaa sauna- ja basseinikeskuses ja naudi suurepärast vaadet Haapsalu Tagalahele ja Paralepa rannale. Keskuses on kuus sauna (kõrge ja madala temperatuuriga Soome saunad, aurusaun, infrapunasaun, sanaarium, ja soolasaun), sisebassein, soojendusega aastaringselt avatud välibassein, avar mullivann, kneipp-jalutusrada sooja ja külma veega ning soojendatud pinkidega lebola. Hommikuti saate ujuda sisebasseinis ning nautida sooja Soome sauna.

Töörütmist aitavad täielikult välja lülitada meie lõõgastavad hoolitsused! Broneerige endale üks mõnus massaaž või rahustav veeprotseduur ja oletegi end uueks päevaks ette valmistanud ning puhanud on nii keha kui ka vaim. Valige sobiv hoolitsus välja ning broneerige see ette spa@framare.ee.

Kes vajab sportlikku tegevust või aktiivsemat lõõgastust, leiavad tee kohe meie spaa kõrval asuvasse Haapsalu Seiklusparki ja Haapsalu Padelisse.

Valik on teie- kas soovite rentida lihtsalt seminari pidamise ruumi või lisada sinna juurde ka juba majutust, kohvipause, toitlustust ja miks ka mitte hoolitsusi.

Oleme kokku pannud erinevaid teenuseid hõlmava Seminaripaketi või pange oma üritus vastavalt oma soovidele ise kokku. Selleks võtke meiega ühendust sales@framare.ee ja koos leiame kindlasti parima lahenduse!

Tere tulemast!

Copy
Tagasi üles