Tallinna Tervishoiu Kõrgkool kutsub tutvuma sügishooaja täienduskoolitustega

Copy
Foto: Tallinna tervishoiu kõrgkool

Sel sügisel pakub Tallinna Tervishoiu Kõrgkool laias valikus täienduskoolitusi nii tervishoiutöötajatele, sh vilistlastele, ettevõtetele kui ka kõikidele, kes on terviseteemadest huvitatud. Koolitused toimuvad veebis, klassiruumis ja hübriidvormina – seega on kõikidel soovijatel võimalus osaleda erinevatest piirkondadest üle terve Eesti.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool on rahvusvaheliselt tunnustatud rakenduskõrgkool, mis pakub haridus- ja koolitusvõimalusi tervise- ja heaoluvaldkonnas. Kõrgkoolis saab õppida õe, ämmaemanda, optometristi, hambatehniku, farmatseudi, tegevusterapeudi, tervisedenduse, hooldustöötaja, lapsehoidja, erakorralise meditsiini tehniku, abivahendispetsialisti, tegevusjuhendaja, sterilisatsioonitehniku, hambaraviassistendi, tervishoiusekretäri õppekavadel.

“Elukestev õpe on ühiskonnas ja töömaailmas äärmiselt oluline. Seetõttu püüame igal aastal pakkuda mitmesuguseid tervishoiuteemalisi koolitusi, kus jagatakse uusi teadmisi ja oskusi nii tervishoiutöötajatele kui ka tervishoiust huvitatutele. Meil on palju spetsiifilistele sihtrühmadele suunatud täienduskoolitusi, aga on ka koolitusi, mis ei vaja erialast haridust – seega sobivad need kõigile,” ütleb Siret Piirsalu, Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli elukestva õppe keskuse juhataja.

Koolituste spekter hõlmab erinevaid õppimisvorme – korraldame täienduskoolitusi klassiruumis, veebis ja viime läbi ka hübriidkoolitusi. Lisaks koolituskalendris olevatele koolitustele korraldatakse kõrgkoolis ka tellimuskoolitusi. “Tellimuskoolitused on kohandatud konkreetsete organisatsioonide vajadustele ja võivad toimuda nii veebis kui ka kohapeal. Samuti saame koostöös välja töötada täiesti uusi koolitusi. Kui ettevõttel on huvi mõne juba olemasoleva koolituse vastu või soovitakse spetsiaalset koolitust, tuleks meiega ühendust võtta, et saaksime koolitusvajadusest lähemalt rääkida ning sobiva programmi kokku panna,” lisab Piirsalu.

Varem on populaarsete koolitusteemade seas olnud õdedele spetsiifilised täienduskoolitused, praktikajuhendajate ja esmaabiõpetaja koolitus, ravimite annustamise koolitus. Mitmeid täienduskoolitusi rahastatakse projektide kaudu, sealhulgas ESF rahastusega, mis tagab osalejatele tasuta osalemisvõimaluse. Koolituste sihtrühmad, osalemise tingimused ja keelenõuded on koolituskalendris täpselt määratletud.

Teiste seas leiab tulevaste pakutavate koolituste seast näiteks järgnevad koolitused: “Vaimse tervise nõustamine ja toetamine”, “Rohetervishoiu põhimõtete rakendamine ettevõttes”, “Toitumine ja liikumine istuva töö korral”, “Praktikajuhendaja koolitus optometristidele”, Tervislik toitumine rasedale ja imetavale emale”, jpm.

Tutvu Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli täienduskoolituskavaga koolituskalendris.

Copy
Tagasi üles