SPAMINAR - lõõgastav spaa ja tegus seminar käsikäes

Copy
Foto: Rauno Liivand

Koolituspäev või konverents ei pea olema üks lõputuna tunduv päev puust taburetil istudes, vaid hoopis meeleolukas uute teadmiste omandamine, mis päädib maitsva söögi, kuuma sauna ja sooja basseiniga.

Tiimi-, talve-, motivatsiooni- või suvepäevad, konverentsid – olgu sündmus milline tahes, võiks ja peaks see nii korraldaja kui iga osaleja jaoks olema meeleolukas, hariv ning meeldejääv. Täpselt sama tähtis, kui ekraanidele kuvatav informatsioon ja omandatav materjal, on ka sellele järgnev meelelahutuslik pool. Uute teadmiste kõrval on ju igati meeldiv, kui päev maitsva söögi, sauna ja basseinimõnudega lõõgastava punkti saab.

Vastavalt konverentsi- või seminarikorraldaja soovidele pannakse plaan paika nii, et lõpptulemus istub valatult igaühele otsekui rätsepatööna valminud ülikond.

Foto: Spa Tours

Võimalusterohkus sai valikul otsustavaks

Viimsi SPA konverentsikeskuses on kõik võimalused toreda sündmuse korraldamiseks olemas. Meil on 4 erineva suurusega Viimsi Kino saali, suurim neist mahutab ~130 inimest. Lisaks 3 eriilmelist seminariruumi, suurim ~80 inimesele. Muidugi ootab külastajaid ka spaa-ja saunakeskus, vaid täiskasvanutele mõeldud SPA18+, privaatse lounge-alaga seltskondadele. Söögipoolise eest hoolitsevad buffet-restoran ja inglise stiilis Black Rose pubi. Miks mitte end töökaaslaste või sõpradega proovile panna Atlantis H2O Aquaparki liutorudes või teha üheskoos läbi mõni tore rühmatreening meie pädevate treenerite käe all?” tutvustab võimalusi Spa Tours OÜ korporatiivsegmendi müügijuht Piret Randveer.

Hansab AS’i turundusjuht Britta Kalbach räägib, et nende ettevõte korraldas ürituse Viimsi SPA-s 2023. aasta sügisel ning 2024 sügisel on juba uus sündmus tulekul. „Hotelli poolelt sujus suhtlus mugavalt. Kõik oli hästi organiseeritud, teenindajad olid sõbralikud ja abivalmid. Osalejad kiitsid mugavaid kinotoole, kohvipause ja rikkalikku lõuna-buffet,“ kiitis Kalbach.

Suur pluss – Tallinna lähedal, kuid samas pisut eemal

Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuur eelistas samuti Viimsi SPA-d. „Nende kasuks mängib see, et asuvad kesklinnale lähedal, samas siiski väljaspool Tallinnat. Tavaliselt on pooled meie koolitustel osalejatest Tallinnast ja teine pool mujalt Eestist. Neile, kes Tallinnast tulevad, on Viimsisse transport tasuta ja lühikese sõidu kaugusel, samas piisavalt kaugel, et tuua neid oma tavapärasest keskkonnast välja,“ ütleb agentuuri koolitusspetsialist Caroline Männik.

Mitmekesised võimalused on valikut tehes olulised

Kuressaares asuvas Grand Rose SPA hotellis ootab külalisi Saaremaa suurim saunakeskus, lai valik hoolitsusi ja hinnatud A la Carte restoran Rose. Konverentsiruumide osas teeme koostööd hotelli kõrvalmajas asuva TalTech Kuressaare Kolledžiga, kuhu katame ka kohvipausid. Sealne suurim saal mahutab ~120 inimest.

Narva-Jõesuus Eesti pikima liivaranna vahetus läheduses ootab Meresuu SPA & Hotel, kus mitmete saalide ja konverentsiruumide kõrval on võimalik nautida mõistagi saunu, veemõnusid, nii buffet kui A la Carte restorani Meloodia. Hotellis asub ka mõnus jõusaal ning on võimalik osa võtta rühmatreenigutest.

ETI Koolitus on just selle spaahotelli klient olnud juba pikalt. “Meie jaoks on oluline hotelli asukoht ja mugav ligipääs, mis muudab koolituste korraldamise ja osalejate majutuse lihtsaks. Teiseks on suurepärane teenindus,” kiidab ETI Koolituse turundusjuht Tatjana Juusu. Juusu sõnul on Meresuus asuvad konverentsiruumid alati mugavad ja tehniliselt hästi varustatud. ”Koolituste läbiviimiseks tellime ka kohvipause, mille mitmekesisuse ja kvaliteediga väga rahul oleme. Osalejad kiidavad ka sealset saunade valikut,” sõnab ta.

“Kootöös meie suurepäraste klientidega sünnivad alati meeleolukad ja viljakandvad tiimisündmused” julgustab Randveer.

Copy
Tagasi üles