Tahad palju saavutada, aga oled läbipõlemise äärel? Kasuta tasuta e-kursuse abi

Copy
Foto: Produktiivsusklubi

Naine istub hilisel tunnil vaikses-hämaras kontoris ja klõbistab klaviatuuril. Akende taga säravad jõulukaunistused ja aeg-ajalt kostub tänavalt mööduvate inimeste rõõmus jutuvada. Naisel on lootus hilisõhtuni tööd tehes enamuse seni tegemata asjadega ühele poole saada. Siis aga tekib arvutiga mingi tõrge. Ilmneb, et kõrvaldada ta seda ei saa ning ta pakib asjad ja lahkub.

„See ei ole võimalik!“, mõtleb tüdinud-kurb naine kui püüab tulemuseta autot käivitada.

Nii ta siis istub seal autos, tummalt, mitte midagi tegemata. Kohe tükk aega. Ühel hetkel ta otsekui ärkab halvast unest. „Mida ma tegin?! Ma ei läinud lasteaeda lapse jõulupeole, sest oli vaja kiired tööasjad ära teha!“ Samas taipas ta ka midagi enamat – ta on pikka aega oma elus midagi väga valesti teinud. See arusaamine oli karm ja valus, aga aitas edaspidises elus tal teha kannapöörde.

Mingisse ringitõmblemise kultuuri on langenud paljud. Stressis pereisa, kes usub, et tal ei ole muud valikut, kui võtta vastu veel üks õhtune ärikohtumine selle asemel, et koju minna. Selle ohver on ka noor ambitsioonikas naine start-up maastikul, kes tunneb kohtingu ajal tugevat survet oma viimased meilid telefonist üle vaadata.

Sellises sõltuvuses on suur osa edukatest Eesti inimestest, kes tahavad palju saavutada ja usuvad, et ainus võimalus selleks on töötada 60h+ nädalas ja olla 24/7 kättesaadav. See on maratoni jooksmine sprindi tempoga. Pidev stress. Suhteprobleemid. Läbipõlemine. Vaimse tervise väljakutsed. Lahutus. Kahjuks on see igapäevane reaalsus väga paljude inimeste elus.

Kas tundsid ennast ära? Oled sarnases orav-rattas olukorras pöörlemas? On suur õnn, isegi privileeg, kui suudad ise sellest välja astuda ja elus hädavajalikke muudatusi teha. 

Kui mitte, siis on Sulle esimeseks sammuks üks väga hea ning konkreetne võimalus.

Osale TASUTA minikursusel - 5 kohe rakendatavat produktiivsuse nippi.

Copy
Tagasi üles