Need koolitused aitavad sul IT valdkonnas läbi lüüa

Copy
Foto: Shutterstock

Sa tahad IT-sektorisse sisse murda, seal kanda kinnitada ja tasuvat tööd leida, aga sul on vaid algtasemel teadmised selleks? Aurora Development koolitus pakub sulle võimaluse võtta kõik vajaliku IT-valdkonda sisenemiseks. Kui läbid Auroras IT alase koolituse, suurenevad sinu võimalused jalg ukse vahele saada märgatavalt.

Auroras saad parimad võimalikud teadmised ning suurepärase platvormi tööturule ja IT maailma sisenemiseks. Lisaks väikeses grupis kontaktõppele pakutakse ka videoloengute ja projekti juhendamise võimalust, sest kõige efektiivsem õpe on see, kui sa jõuad rahulikult teemad läbi mõelda ja iseseisvalt teadmisi rakendada.

Täpsemat infot koolituste kohta leiad siit.

Varakult koolitusele registreerudes on võimalik saada ka ettevalmistavaid õppematerjale, millega end koolituseks ette valmistada.

Milliseid tehnoloogiad on sul Auroras võimalik õppida?

React on front-end maailmas kõige nõutum ning tööle saamise võimalusi hinnatakse väga heaks. Vaieldamatult kõige populaarsem ja võimsam front-end veebiraamistik, millega on võimalik kõike teha, alates mobiilirakendustest kuni veebilehtedeni.

Angular – et seda oskavad vähesed, aga ettevõtete seas on Angularile suur nõudlus, on see üks parimaid tehnoloogiaid, mida õppida, sisenemaks edukalt IT tööturule.

Ionicu abil on võimalik kirjutada mobiilirakendusi nii Android kui ka Apple kasutajatele üheaegselt. Ionicut kirjutatakse Angulari põhjal, seega koos Ionicu õppimisega peaks õppima selgeks ka Angulari põhitõed.

Spring - tegemist on Java kõige populaarsema ja kasutatavama raamistikuga. Igal Java arendajal peab olema Java Spring selge, et oleks võimalik struktureeritud, lihtsat ja selget Java koodi kirjutada.

Hibernate'i käsitletakse Aurora koolitustel koos Spring'iga, kuna nende kasutamise oskused on Java keeles edasijõudnutele sarnaselt vajalikud.

Wordpress on lihtne ja selge kodulehe ehitamise platvorm. See sobib kõikidele, kellel on soov kodulehtede loomisest rohkem teada. Koolitustel osalejatele kingitakse domeeni veebilehelt zone.ee aastane serveriteenus ja tehakse valmis osaleja soovidele vastav veebileht.

HTML ja CSS keskenduvad koodidisainile ja sellega seotud võimalustele. Ideaalne neile, kes tahavad võimalikult selget ja loogilist sisenemist programmeerimise maailma.

JavaScript on kõige populaarsem front-end keel. Seda osates on võimalik peaaegu kõikidesse IT ettevõtetesse edukalt tööle saada.

Java on kõige populaarsem back-end keel. Kuna back-end on väga raske ja sellega on keeruline tööle saada, on päris algajatel soovitav back-endi asemel keskenduda front-endile - seda on lihtsam selgeks õppida.

Photoshop ei vaja vast pikemat tutvustamist, kuna see on kõikide disainerite A ja O, de facto reklaami- ja trükitööstuse pilditöötluse standard.

Kui sul tekkis küsimus, milline teekond on sinu jaoks see õige, võta Auroraga ühendust.

Copy
Tagasi üles