Integratsiooni Sihtasutus kutsub eesti keele kursustele

Copy
Eesti õigekeelsussõnaraamatud. Pilt on illustratiivne.
Eesti õigekeelsussõnaraamatud. Pilt on illustratiivne. Foto: Dmitri Kotjuh

Tänavu augustist novembrini saavad alustada või jätkata eesti keele õpinguid tasuta kursustel 1408 Eesti püsielanikku ja tagasipöördujat.

Huvilised saavad ennast keelekursustele registreerida Integratsiooni Sihtasutuse iseteeninduses alates esmaspäevast.

Kursustel osalejad saavad õppida eesti keelt nii alg- kui ka kesktasemel ehk tasemetel A1, A2, B1.1 või B1.2. Õppetöö algab selle aasta augustis ja lõpeb novembris. Tundides on võimalik osaleda veebis või kohapeal Tallinnas, Tartus, Sillamäel, Jõhvis, Kohtla-Järvel, Narvas ja Lüganuse vallas.

Eesti keele õppest huvitatud saavad valida sobiva kursuse keeleoskuse taseme, tundide toimumiskoha ja ajakava järgi. Valitud kursustele saavad huvilised registreeruda Integratsiooni Sihtasutuse veebilehe iseteeninduses alates 15. juulist.

Registreerumine kursustele on avatud kuni õppegrupi täitumiseni ja lõpeb päev enne kursuse algust. Täpsustavatele küsimustele vastavad Integratsiooni Sihtasutuse nõustajad e-postil info@integratsiooniinfo.ee ja tasuta telefonil 800 9999.

Algavatel kursustel saavad osaleda 1408 püsielanikku ja tagasipöördujat. Vastava 76 kursuse läbiviimist korraldab Integratsiooni Sihtasutus. Keeleõpet viivad läbi riigihanke korras valitud koolituskeskuse Algus OÜ, Multilingua Keelekeskus OÜ, Kersti Võlu koolituskeskus OÜ ja Sihtasutus Tartu Rahvaülikooli õpetajad.

Kursused on mõeldud Eesti püsielanikust ja tagasipöördujast keeleõppijaile. Uussisserändajatele pakub Integratsiooni Sihtasutus keeleõppevõimalusi kohanemisprogrammi Settle in Estonia raames. Kõigi eesti keele õppimiseks ja harjutamiseks pakutavate võimaluste kohta leiab teavet Integratsiooni Sihtasutuse veebilehelt integratsioon.ee.

Tagasi üles