Algas avalduste vastuvõtt Tallinna Ülikooli

PM Haridusportaal
Copy
Avanes vastuvõtt Tallinna Ülikooli
Avanes vastuvõtt Tallinna Ülikooli Foto: Tallinna ülikool

Reedest on avatud vastuvõtt Tallinna Ülikooli eestikeelsetele bakalaureuse õppekavadele, ühtlasi jätkub ka avalduste vastuvõtt magistri- ja doktoriõppesse.

Kandideerimiseks on avatud kuus rakenduskõrghariduse-, 36 bakalaureuse-, üks integreeritud-, 57 magistri- ning 13 doktoriõppekava. Avaldusi saab esitada nii eesti- kui ka ingliskeelsetele õppekavadele.

Huvilised saavad kandideerida korraga kuni kahel erineval konkursil.

Avalduste saatmise viimane tähtaeg on 1. juulil kell 15. Eestikeelsete õppekavade vastuvõtueksamid toimuvad 2.-11. juulil. Vastuvõetute nimekirjad avaldab ülikool hiljemalt 12. juulil.

Tallinna Ülikoolis õpib 7000 üliõpilast ning töötab 500 õppejõudu ja teadlast. Tallinna Ülikooli õppe- ja teadustöö kõrget taset rahvusvahelises võrdluses kinnitab kindel positsioon maailma ülikoolide tunnustatud edetabelites.

Värske Kantar Emori Eesti ülikoolide maineuuringu andmetel on Tallinna Ülikool tuntuselt ja mainelt kolmas ülikool Eestis.

Tallinna Ülikoolis õppivad üliõpilased hindavad ülikooli juures kõige kõrgemalt ülikooli uuendusmeelsust, sõbralikku suhtumist ja võimalust tegeleda aktuaalsete teadusteemadega, et liikuda targalt tulevikku.

Alates 1. augustist 2024 jõustuvad kõrgharidusseaduse muudatused. Muuhulgas karmistatakse reegleid, mis lubavad teist ja enamat korda samal kõrgharidusastmel tasuta õppida. Muudatustega on võimalik tutvuda haridus- ja teadusministeeriumi kodulehel.

Tagasi üles