Tehnikaülikool alustas vastuvõttu doktoriõppesse

Copy
Tallinna Tehnikaülikool
Tallinna Tehnikaülikool Foto: Konstantin Sednev

Tallinna Tehnikaülikooli (ITalTech) veebikeskkonnas Glowbase algas laupäeval uute doktorantide vastuvõtt, mis kestab kuni juuni lõpuni.

Tehnikaülikool ootab oma ridadesse andekaid, ambitsioonikaid ja töökaid magistreid, kes soovivad jätkata oma haridusteed doktorant-nooremteadurina, tööstusdoktorandina või doktorant-üliõpilasena. Uusi doktorante oodatakse info- ja kommunikatsioonitehnoloogia, loodus- ning tehnikateaduste ja ärinduse, majanduse ja valitsuse erialadele. Lisainfot leiab tehnikaülikooli veebist.

Doktorant-nooremteadur töötab oma juhendaja uurimisgrupis ning talle on nelja aasta jooksul tagatud vähemalt Eesti keskmise palgaga võrdväärne töötasu.

Tööstusdoktorantuuris saab era- või avaliku sektori organisatsiooni tippspetsialist kaitsta doktorikraadi teemal, mis on seotud tema tööandja teadus-, arendustöö või innovatsiooniga.

Doktorant-üliõpilane saab valida endale huvipakkuva uurimistöö teema ning sobiva tempo doktorikraadini jõudmiseks.

Kandideerimiseks tuleb esitada ingliskeelne motivatsioonikiri, elulookirjeldus, koopiad haridusdokumentidest ning isikut tõendavast dokumendist.

Viimase seisuga on tehnikaülikoolis 510 doktoranti, kellest 42 protsenti on naised. Tööstusdoktorante on ülikoolis ligi 60.

Tagasi üles