Kammeri kooli asub juhtima Tiiu Rahuoja

PM Haridusportaal
Copy
Tiiu Rahuoja
Tiiu Rahuoja Foto: Haridus- ja teadusministeerium

Haridus- ja teadusministeeriumi läbiviidud konkursi komisjon valis ühehäälselt Kammeri kooli uueks direktoriks Tiiu Rahuoja.

Komisjoni hinnangul rääkis Tiiu Rahuoja kasuks kindel nägemus kooli arengu kujundamisest, süsteemne mõtlemine ning avatud ja koostöine suhtlus. Tema vaade kaasava hariduse rakendamise võimalustest ühtis üldiste valdkonna strateegiatega. Soov tagada sõbralik ning toetav töökeskkond ja iga õpilase vajadustest lähtuv õpe ühtivad kooli arengukavas seatud eesmärkidega.

«Tiiu Rahuoja nägemus kooli tulevikust tõestas tema häid teadmisi valdkonna- ja juhtimistrendidest. Tema süsteemsus ning väga head suhtlemisoskused aitavad hoida toimivat koolimeeskonda ja -keskkonda, et iga õpilase areng oleks toetatud,» ütles komisjoni liige Karmo Kurvits, kes on praegune Kammeri kooli direktori kohusetäitja.

«Kammeri kool on väga hea õppekeskkonna ja suure potentsiaaliga kool erivajadusega lastele. Kammeri Kooli õpilaste arv on kahanenud ja see annab võimaluse tegeleda iga õpilasega viisil, mis toetab tema individuaalset arengut. Koolimeeskonnal peab olema toetav, sõbralik ja hooliv töökeskkond, et olla oma töös parim,» sõnas Tiiu Rahuoja.

Tiiu Rahuoja töötab haridus- ja teadusministeeriumis riigikoolide pidamise valdkonna nõunikuna. Oma pika ministeeriumis töötamise aja jooksul on olnud tema vastutada ka riigi erivajadusega laste koolide tegevuse toetamine, riigikoolide eelarvete protsessi toetamine, riiklik õpilaskodude programm, valdkonna võrgustike toetamine ja koolide ümberkorraldamisega seotud teemad. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli sotsiaaltöö eriala ja kaitsnud samas magistrikraadi.

Kammeri kooli direktori ametikoha konkursil osalesid kolm kandidaati. Komisjoni kuulusid haridus- ja teadusministeeriumi ning Kammeri kooli juhtkonna ja hoolekogu esindajad.

Tiiu Rahuoja alustab Kammeri kooli direktorina tööd 1. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles