Ettevõtluse bakalaureuseõpe hakkab osaliselt toimuma Jõhvis

BNS
Copy
Leppele kirjutasid alla TalTechi Virumaa Kolledži direktor Mare Roosileht ja Jõhvi vallavanem Maris Toomel.
Leppele kirjutasid alla TalTechi Virumaa Kolledži direktor Mare Roosileht ja Jõhvi vallavanem Maris Toomel. Foto: TalTech

Jõhvi vald ja Tallinna Tehnikaülikooli (TalTech) Virumaa kolledž sõlmisid neljapäeval koostööleppe, mille kohaselt hakkab ettevõtluse ja ringmajanduse bakalaureuseõpe osaliselt toimuma Jõhvis.

Sel aastal korraldatakse esmakordselt koostöös TalTechi majandusteaduskonnaga vastuvõtt jätkusuutliku ettevõtluse ja ringmajanduse bakalaureuseõppele, mis toimub osaliselt Jõhvis. Jõhvis hakatakse pakkuma ka täiend- ja ümberõpet.

«Koostöö Jõhvi vallaga avardab võimalusi kõrghariduse valdkonnas ning aitab kaasa piirkonna majanduslikule ja ühiskondlikule arengule. Usun, et uus algatus ning atraktiivne eriala kutsub Ida-Virumaale õppima noori üle Eesti,» sõnas TalTechi Virumaa Kolledži direktor Mare Roosileht.

Jõhvi vallavanem Maris Toomel on veendunud, et kõrghariduse õppe laiendamine Jõhvi piirkonnas on oluline samm haridusliku infrastruktuuri arendamisel ning kohaliku kogukonna ja majanduse tugevdamisel.

«Kvaliteetse hariduse kättesaadavaks tegemine Jõhvis toob kaasa mitmeid eeliseid nii meie enda noortele kui ka kogu piirkonnale. See avab uusi võimalusi mitmekesise haridusliku keskkonna loomiseks ning kutsub ligi talente ja innovatsiooni, mis omakorda toetab meie jätkusuutlikku arengut,» lausus Toomel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles