Tallinnas tutvustavad üle 30 välisõppeasutuse õppimisvõimalusi

PM Haridusportaal
Copy
Tudengid. Pilt on illustratiivne.
Tudengid. Pilt on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema

Tallinnas Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskuses toimub neljapäeval kell 10–17 spetsialiseeritud välisõppe mess «Days of International Education».

Messil on esindatud üle 30 õppeasutuse Euroopast ja USAst – ülikoolid ja ärikoolid, keskkoolid ja rahvusvahelised kolledžid, keeltekoolid ja suvelaagrid.

Messi külastajad saavad tutvuda Suurbritannia, Hollandi, Belgia, Tšehhi, Hispaania, Soome ja teiste riikide kõrgharidusprogrammidega. Messil on esindatud ka põhi- ja keskhariduse programmid.

Koolilapsed ja nende vanemad saavad isiklikult kohtuda maailmakuulsate koolide esindajatega Suurbritanniast ja USAst. Kus ja kuidas õppida inglise, saksa või prantsuse keelt – nendele küsimustele vastavad keeltekoolide ja keelelaagrite esindajad. Messil osalevad ka USA juhtiva Cultural Care Au Pairi programmi esindajad.

Messi külastajad saavad kogu infot õppimisvõimalustest Euroopas messi raames toimuval seminaril «Study in Europe» kell 11–11.30.

Kell 11.45–12.15 on võimalik saada infot University of Bath School of Managementi õppeprogrammide, majutuse, nõutavate dokumentide, üliõpilaselu, praktikate ja töövõimaluste kohta.

Üks juhtivaid moe- ja disainikoole, mille vilistlaste seas on sellised maailma tuntud moeikoonid, nagu Domenico Dolce, Franco Moschino, Alessandra Facchinetti, on esimest korda esindatud välisõppe messil. Messil toimub kell 12.30–13 seminar teemal «Kuidas koostada professionaalne ja kvaliteetne portfoolio», seminar toimub inglise keeles.

Välisõppe messi korraldatakse Eestis alates 2007. aastast.

Sissepääs on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles