Luua metsanduskool kutsub avatud uste päeval loodusõpinguid avastama

PM Haridusportaal
Copy
Luua metsanduskool
Luua metsanduskool Foto: Madis Perli

Luua metsanduskool avab kolmapäeval oma uksed kõigile huvilistele, et tutvustada neile põnevaid erialasid ja praktilisi oskusi.

Avatud uste päev pakub ainulaadset võimalust kõigile, kes soovivad teada saada rohkem metsandusest, maastikuehitusest või matkajuhtimisest ning tingimustest, mis on seatud nendel erialal oskuslikuks tegijaks saamisele. Muuhulgas saab tutvuda mitmete erialadega, mida polegi võimalik kusagil mujal Eestis õppida. Luua metsanduskooli õpilased ja praktikutest õpetajad juhendavad külastajaid läbi erinevate erialade ja praktiliste oskustegevuste ning tutvustavad kooli õppe- ja elamistingimusi.

«Avatud uste päev pakub huvilistele võimaluse näha, mida õpitakse, kuidas oskusi lihvitakse ning kuidas elatakse Luua metsanduskoolis. Lisaks on võimalus saada aimu sellest, milliseid võimalusi pakub kool tuleviku karjääri osas või oma teadmiste täiendamise osas välismaal. See on suurepärane võimalus kõigile, kes kaaluvad metsanduse või looduse valdkonnas õpingute alustamist,» ütles kooli turundus- ja kommunikatsioonijuht Kairit Prits. «Ootame huvilisi avastama meie kooli pakutavaid võimalusi, sest oskustega spetsialistid on tööturul üha enam hinnas ning õppimine on täna kutsehariduses tasuta igas vanuses ja mitmekesiste eelneva haridusteega õppijale.»

Luua metsanduskooli avatud uste päev algab kolmapäeval kell 12. Uksed on avatud igas vanuses sisseastujale. Vastuvõtt algab 1. mail.

Luua metsanduskool on ainus Eesti kutsehariduskool, kus õpetatakse metsandust ning loodusturismi, lisaks on koolis ka aianduse suund. Kool võimaldab õppida 12 erialal ning pakub lisaks kutsevalikuõpet, mis on suunatud neile noortele, kes parasjagu ei õpi ega tööta. Koolis õpib enam kui 500 õpilast ning täienduskoolitustel osaleb igal aastal ligi 800 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles