Riik jaotab noortevaldkonna projektidele 400 000 eurot

PM Haridusportaal
Copy
Raha. Pilt illustratiivne.
Raha. Pilt illustratiivne. Foto: Arvo Meeks

Noortekeskused, huvikoolid ning noorteühendused saavad neljapäevani taotleda toetust koostööprojektide elluviimiseks ja innovatsiooni ellu kutsumiseks noorsootöös või huvihariduses; kokku läheb jagamisele 400 000 eurot.

Selle aasta prioriteetsed teemad on noorte ja noorsootöö ning huvihariduse spetsialistide teadlikkuse suurendamine noorte vaimse tervise toetamiseks; noorte kaasamine avaliku ruumi kujundamisse ning neile suunatud või neid puudutavate teenuste disainimisse; rohe- ja digipöörde elluviimine noortevaldkonnas nming riskirühmadesse kuuluvate noorte sotsiaalse kaasatuse suurendamine ja noorte eemale ning üksi jäämise riski vähendamine.

Maksimaalne toetussumma ühele projektile on 11 000 eurot. Taotlusvooru rahastab haridus- ja teadusministeerium kokku 400 000 euroga ning selle viib läbi haridus- ja noorteamet. Taotlusi saab esitada taotluste menetlemise infosüsteemis kuni neljapäeval kella 17-ni.

Taotlusvooru eesmärk on tõhustada asutuste ja ühenduste koostööd, kes pakuvad noortele tegevusi ning kasvatada noortevaldkonna võimekust vastata noorte vajadustele ja väljakutsetele lähtuvalt „Noortevaldkonna arengukava 2021–2035” strateegilistest eesmärkidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles