Narva lapsevanemad saavad abi eestikeelsele õppele üleminekul (1)

PM Haridusportaal
Copy
TÜ Narva kolledž.
TÜ Narva kolledž. Foto: Kaja Taro

Narva kolledži tiiva all kümme aastat tagasi tegutsenud lastevanemate akadeemia on taas ellu kutsutud, et pakkuda tuge vanematele, kes soovivad aidata oma lapsi seoses eestikeelsele õppele üleminekuga.

Tartu Ülikooli Narva kolledži mitmekeelse hariduse keskuse juhataja Anna Golubeva sõnul on lapsevanemad murelikud. «Püüame akadeemia loengutel ja seminaridel vastata kõige levinumatele küsimustele ning uurida vanematelt, millised teemad on nende jaoks kõige põletavamad,» selgitas Golubeva.

Lastevanemate akadeemia esimene külaline on 13. märtsil kell 17.30 Natalja Mjalitsina, kes on pikaaegne eesti keele õpetaja ja kahe eesti keeles õppiva lapse ema. Natalja töötab Tallinna Pae gümnaasiumi arendusjuhina ning juhib Tallinna Õpetajate Maja metoodika- ja kompetentsiüksust, mille eesmärk on toetada eestikeelsele õppele üleminekut. Kohtumine toimub vene keeles. Registreeruda saab akadeemia veebilehel.

Narva kolledži lastevanemate akadeemia on kevadsemestriks planeerinud veel kolm kohtumist. 22. märtsil kell 17.30 esineb lastevanemate akadeemias kõneravi.ee meeskond, kes tutvustab, kuidas arendada digitaalse harjutusvara abil kõnet ja keeleõpet.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles