Riik jaotab noortevaldkonna projektidele 400 000 eurot

PM Haridusportaal
Copy
Euro rahatähed. Pilt on illustratiivne.
Euro rahatähed. Pilt on illustratiivne. Foto: IMAGO

Neljapäevast saavad noortekeskused, huvikoolid ning noorteühendused taotleda toetust koostööprojektide elluviimiseks ja innovatsiooni ellu kutsumiseks noorsootöös või huvihariduses; kokku läheb jagamisele 400 000 eurot.

Selle aasta prioriteetsed teemad on noorte ja noorsootöö ning huvihariduse spetsialistide teadlikkuse suurendamine noorte vaimse tervise toetamiseks; noorte kaasamine avaliku ruumi kujundamisse ning neile suunatud või neid puudutavate teenuste disainimisse; rohe- ja digipöörde elluviimine noortevaldkonnas nming riskirühmadesse kuuluvate noorte sotsiaalse kaasatuse suurendamine ja noorte eemale ning üksi jäämise riski vähendamine.

Maksimaalne toetussumma ühele projektile on 11 000 eurot. Taotlusvooru rahastab haridus- ja teadusministeerium kokku 400 000 euroga ning selle viib läbi haridus- ja noorteamet. Taotlusi saab esitada taotluste menetlemise infosüsteemis kuni 7. märtsil kella 17-ni.

Taotlusvooru eesmärk on tõhustada asutuste ja ühenduste koostööd, kes pakuvad noortele tegevusi ning kasvatada noortevaldkonna võimekust vastata noorte vajadustele ja väljakutsetele lähtuvalt noortevaldkonna arengukava strateegilistest eesmärkidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles