Tehnikaülikool avab ettevõtlusuudiste portaali

PM Haridusportaal
Copy
TalTech avas uue infoportaali
TalTech avas uue infoportaali Foto: TalTech

Tallinna Tehnikaülikool (TalTech) avab neljapäeval uudisteportaali Trialoog, mis toob ühte ruumi kokku ettevõtjad, avaliku sektori ja teadlased.

Portaali idee autor ja patroon on ülikooli ettevõtlusprorektor Erik Puura, kes märkis, et ettevõtete, riigi ja akadeemilise sfääri kolmikkoostööst sai juba üle 30 aasta tagasi kogu maailmas innovatsiooni alustala. «Ometi on sel koostööl alati ja kõikjal veel väga palju arenguruumi. Trialoogi üks missioone on, et tuleviku koostöö põhineks kvaliteetse informatsiooni, uuenduslike ideede ja koostöiste diskussioonide ringlusel,» kirjeldas ettevõtlusprorektor vajadust portaali järele.

Trialoogi lood võiksid panna mõtlema, kuidas elu Eestis paremaks teha nõnda, et võidaksid kõik, rääkis Puura. Tema sõnul on keerulises ja ülikiirete muutuste maailmas üheks peamiseks edasiliikumise viisiks oskus hiiglaslikes infoväljades orienteeruda ning vastu võtta tarku ja tugevaid otsuseid. «Kui me ise ei muutu ja juhi muutusi, siis muudetakse meid – see käib iga inimese, organisatsiooni ja kogu riigi kohta,» ütles Puura.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles