TalTechi ettevõtliku juhtimise MBA õppekava pääses maailma parimate hulka

PM Haridusportaal
Copy
TalTechi majandusõpe pälvis kõrge tunnustuse.
TalTechi majandusõpe pälvis kõrge tunnustuse. Foto: TalTech

Association of MBAs (AMBA) omistas Tallinna Tehnikaülikooli (TalTech) majandusteaduskonna ettevõtliku juhtimise MBA õppekavale akrediteeringu, mis tähendab, et programm kuulub nüüd maailma 300 parima hulka, see on esimene nii mainekas akrediteering Baltikumis.

«Akrediteeringud viivad meid pideva täiustamise poole ning hindamisprotsessi läbimine näitab, et täidame nõudlikke rahvusvahelisi kvaliteedikriteeriume. Käivitasime MBA (ärijuhtimise magister) õppekava uuendatud kujul 2020. aastal ning suur rõõm on näha, et oleme lühikese ajaga rahvusvahelisse kõrgliigasse jõudnud. Tunneme uhkust, et õppekava on lõpetanud juba tugev ja mitmekesine vilistlaskond, olles saanud meie juures maailma tipptasemel hariduse,» ütles dekaan Mari Avarmaa. «Akrediteerimiskomisjon kiitis eriti MBA üliõpilaste personaalset coach'imist, tugevat tippjuhtidest õppejõudude esindatust ning edukaid ja entusiastlikke vilistlasi. Suur tänu kõigile akrediteerimisprotsessis osalenutele. Jätkame koostööd oma teaduskonna veelgi paremaks muutmiseks.»

AMBA akrediteeritud koolid kuuluvad rahvusvahelisse võrgustikku, mis pakub erinevaid võimalusi. Näiteks on see hea platvorm nii teaduskonnale kui ka üliõpilastele koostööks teiste akadeemiliste ja äriühingutega maailmas. Organisatsiooni liikmelisus tähendab ka kuulumist rahvusvahelisse kolleegiumi, kus on juurdepääs äristrateegia mõttejuhtidele, karjäärinõustamisele, teadmistele ja MBA tööportaalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles