VIDEO Kas tehisaru on konkurent, partner või lihtsalt tööriist? (1)

PM Haridusportaal
Copy

​Kas te olete silmanurgast näinud, kuidas te kolleeg kasutab tehisintellekti oma igapäevülesannete täitmiseks? Ta on äkki edukaski? Tehisaru on jõudnud pea kõikidesse eluvaldkondadesse ja ilmselt on võimalik, et kui te pole siiani tehisaru kasutanud, olete võimlik-et midagi maha maganud.

Traditsiooniline täiskasvanud õppija nädala – TÕN – raames toimub sel aastal 26. korda ja loengusarja kolmanda peab Marju Sokman reedel, 20. oktoobril kell 13:00 - 14:00 loengu teemal

«Tehisintellekt kui tööriist»

Koolitaja Marju Sokman
Koolitaja Marju Sokman Foto: Erakogu

Tehisintellekt (AI) toob suured muudatused pea igaühe tööellu. Võimalik, et oled pidanud mõnedsügavad vestlused Chat GPT-ga või loonud pilte DALL·E abil. Kuidas aga tegelikult AI-d oma igapäevatöös rakendada? Sellest annabki ülevaate Marju Sokmani loeng.

TÕN-i raames toimub erinevais Eestimaa paigus arvukalt täiskasvanuharidust populariseerivaid ning õppimisvõimalusi tutvustavaid tegevusi. Tähistatakse elukestvas õppes osalemist ja tunnustatakse inimeste õppimisalaseid saavutusi ning kohalikes omavalitsustes toimunud õpitegusid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles