TalTechi uued tudengid alustavad õppeaastat orienteerumisega ülikooli linnakus

PM Haridusportaal
Copy
TalTech tutvustab uutele tudengitele ülikooli linnakut
TalTech tutvustab uutele tudengitele ülikooli linnakut Foto: Meelis Kobin / Tallinna Tehnikaülikool

Tallinna Tehnikaülikoolis (TalTech) alustab uuel õppeaastal 1705 uut bakalaureuse- ja integreeritud õppe tudengit, kelle TalTechi üliõpilasesindus ja tudengiorganisatsioonid võtavad esmaspäeval ülikooli linnakus vastu ainulaadse orienteerumisega.

«Selle aasta TalTechi Avalöögi Orienteerumine tõotab tulla veelgi suurem ja ägedam kui varem. Kokku on oodata osalema üle 1100 rebase, rohkem kui 25 tudengiorganisatsiooni ning kümme koostööpartnerit. Päev on korraldatud TalTechi rebastele, et nad saaksid tutvuda linnakuelu, tudengielu ja oma kursusekaaslastega,» ütles Anna, kes juba teist aastat Avalöögi Orienteerumist korraldab.

Orienteerumine toimub sellel aastal kahes ringis. Esimene algab kell 13.45 ning seal osalevad kõik välistudengid. Teine algab kell 15.30 ning sinna tulevad kokku kõik Eesti õppekavade tudengid.

Orienteerumise rada koosneb 8-13 tegevusest, mille on välja pannud TalTechi tudengiorganisatsioonid. Nende seas on TalTechi Vesinikuorganisatsioon, Robotiklubi, Tudengivormel, koorid ja üliõpilaskogud. Linnaku eri paikades on välja pandud atraktsioonid, takistusrajad ja huvitavad väljakutsed. Kogu üritust korraldab TalTechi üliõpilasesindus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles