Tallinna Ülikoolis lõpeb tudengite täiendav vastuvõtt

PM Haridusportaal
Copy
Tallinna Ülikooli Terra hoone
Tallinna Ülikooli Terra hoone Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Ülikoolis lõpeb teisipäevaga täiendav vastuvõtt võõrkeelsetele ja osakoormusega õppekavadele, samuti riiklikult olulise erialana psühholoogia õppekava koolipsühholoogia suunale.

Täiendava vastuvõtu puhul saab esitada avalduse vaid ühele õppekavale ning kandideerida saavad vaid Eesti kodanikud ja Eestis alaliselt elavad inimesed. Kandideerimine toimub tudengite sisseastumise infosüsteemis SAIS.

Bakalaureuse tasemel on kandideerimiseks avatud viis ingliskeelset õppekava: ristmeedia, õigusteadus, interdistsiplinaarsed sotsiaalteadused, poliitika ja valitsemine ning interdistsiplinaarsed humanitaarteadused – Artes Liberales.

Magistri tasemel on kandideerimiseks avatud kolm ingliskeelset õppekava: kommunikatsioonijuhtimine, rahvusvahelised suhted ning inimõigused digitaalses ühiskonnas.

Osakoormusega õppes on täiendavaks vastuvõtuks avatud kaks eestikeelset õppekava: õigusteadus bakalaureuse tasemel ja organisatsioonikäitumine magistriõppes.

Lisaks on avatud vastuvõtt sotsioloogia doktoriõppekavale: doktorant-nooremteaduri kohale.

Kohapeal toimub paberkandjal lisadokumentide ja avalduste esitamine teisipäeval ning vastuvõtueksamid toimuvad kolmapäevast reedeni.

Täiendava vastuvõtu info on leitav veebilehelt www.tlu.ee/taiendav-vastuvott-2023.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles