Tartu Rakenduslikus Kolledžis lõpetab järgmine lend tulevikutegijaid

PM Haridusportaal
Copy
Raini Jõks
Raini Jõks Foto: Laila Kaasik

Kolmapäeval lõpetab Tartu Rakendusliku Kolledži järgmine suvine lend tulevikutegijaid.

Vanemuise kontserdimajas peetaval pidulikul aktusel saavad lõputunnistuse 776 lõpetajat, kellest 64 lõpetavad kiitusega ning 35 on saanud kutse Vabariigi presidendi roosiaias toimuvale parimate õpilaste vastuvõtule. Lisaks saab 152 õpilast kooli poolt tänukirja.

Tartu Rakendusliku Kolledži direktor Raini Jõksi sõnul on ta rõõmus, et ühiskonnas hinnatakse üha enam reaalseid oskuseid, mis annavad igaühele võimaluse teostada enda potentsiaali ja vormida endale just selline tulevik nagu igaüks ise soovib. «Oskused annavad vabaduse! Kutsekoolist saab igaüks head baasteadmised, millega liikuda edasi tööle või ülikooli. Kutseharidus on hea hüppelaud tulevikuks ja seda tõestab lõpetajate tööhõivatuse kõrge protsent,» sõnas Jõks.

Tartu Rakendusliku Kolledži huvijuhi Lilia Leimani sõnul on paljud lõpetajad säranud lisaks õppetööle ka väljaspool ja toonud koolile nii Eesti piires kui väga suure konkurssiga rahvusvahelistelt võistlustelt arvukalt auhinnalisi kohti. Leiman lisas, et lõpetajad on korraldanud mitmeid ühiskondlikke projekte, löönud kaasa koolielu kujundamisel ning olnud tublid spordivõistlustel.

Tehnikaosakonna, autoosakonna, iluteeninduse ja tekstiiliosakonna aktus algab kell 11,

Iehituse ja puidu osakonna ning toiduainete tehnoloogia osakonna aktus kell 14 ning IKT-osakonna ning toitlustuse ja turismi osakonna aktus kell 17.

Tartu Rakenduslik Kolledž on Eesti suurim ning laia rahvusvahelise haardega kutseõppeasutus, kus taseme- ja täiendõppes õpib enam kuni 3000 õppijat. Kooli kahes õppehoones tegutseb seitse teemakooli ning täiendõpet ja lühikoolitusi pakkuv koolituskeskus. Kooli missiooniks on luua võimalusi tulevikutöö oskustega meistrite kujunemiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles