Pärnumaa kutsehariduskeskust ja Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi asub juhtima Anneli Entson

PM Haridusportaal
Copy
Anneli Entson
Anneli Entson Foto: Haridus- ja teadusministeerium

Haridus- ja teadusministeeriumi läbiviidud konkursi Pärnumaa kutsehariduskeskuse ja Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi ühise juhi kohale võitis Anneli Entson, kes on töötanud pikka aega Eesti Tööandjate Keskliidu haridusnõunikuna.

«Pärnumaa kutsehariduskeskus ja Pärnu täiskasvanute gümnaasium on väga head koolid,» ütles Anneli Entson. «Mul on rõõm ja au liituda nende meeskonnaga, et koos edasi arendada koolide pakutavaid õppimisvõimalusi, et õppekavad oleksid ägedad ning annaksid vajalikud teadmised ja oskused edasiõppimiseks ja edukaks töötamiseks.»

Anneli Entson on tegutsenud aastaid Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE kutsekomisjonis, olnud Eesti Hariduse Kvaliteediagentuuri kutse- ja kõrghariduse hindamisnõukogude liige ning Euroopa Kutseõppe Arenduskeskuse CEDEFOP laiendatud juhatuses ja haldusnõukogus. Varasemasse perioodi jääb pikaaegne töö riigikogu esimehe nõunikuna. Ta on lõpetanud Tallinna Pedagoogikaülikooli.

Kahe õppeasutuse ühise direktori ametikohale oli 13 kandidaati. Hindajaks oli laiapõhjaline komisjon, kuhu kuulusid lisaks ministeeriumi esindajatele ka Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi hoolekogu, Pärnumaa kutsehariduskeskuse nõunike kogu ja kutseõppeasutuste juhtide esindajad.

Anneli Entson alustab tööd 1. juulist. Praegune kahe kooli ühine direktor Riina Müürsepp läheb pensionile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles