Kiusamisvaba Kooli sihtasutusele tehti kümnendaks sünnipäevaks kaunis kingitus

PM Tervis
Copy
Muusikapala olulisim sõnum see, et igaüks on eriline ja väärtuslik just sellisena nagu ta on.
Muusikapala olulisim sõnum see, et igaüks on eriline ja väärtuslik just sellisena nagu ta on. Foto: Sa Kiusamisvaba Kool

Täna hommikul avaldas Airi Liiva uue loo «Me kõik oleme tähtsad». See on kingitus Kiusamisvaba Kooli sihtasutusele kümnendaks sünnipäevaks. Airi Liiva uus muusikapala ilmestab kiusamisega kaasnevat tunnetekeerist

Laulupesa laulustuudio juht ja laulukirjutaja Airi Liiva avaldas täna uue laulu «Me kõik oleme tähtsad», mis sündis autori soovist anda muusikaline panus kiusuennetuseks.

«Me kõik oleme tähtsad» laulu loomisel kandsid olulist rolli Laulupesa laulustuudio noored muusikud, kes olulise sõnumiga laulule oma hääle andsid ja muusikavideos kaasa lõid. Laulupesa laulustuudio juhi ja laulu autori Airi Liiva sõnul on äsja ilmunud muusikapala olulisim sõnum see, et igaüks on eriline ja väärtuslik just sellisena nagu ta on.

«Kedagi ei tohi pahatahtlikult eirata, narrida, tõrjuda ega naeruvääristada,» sõnas Liiva. «Muusika mõjutab noori, muusikavideotel on laste ja noorte seas oma tähtis roll,» lisas Liiva. «Me kõik oleme tähtsad» muusikapala valmis kingitusena Kiusamisvaba Kooli sihtasutuse kümnendaks sünnipäevaks. Kiusamisvaba Kooli tegevjuht Ingi Mihkelsoo on liigutatud märkimisväärsest panusest kiusuennetusse.

«Uus laul annab edasi väga olulise sõnumi nii lastele, lapsevanematele kui laiemale üldsusele,» sõnas Mihkelsoo. «Muusikapala ilmestab, milliseid tundeid tekitavad tõrjumine ja üksildustunne, samuti rõhub iga lapse heaolu ja turvalisuse olulisusele.» 

SA Kiusamisvaba Kooli missiooniks on üheskoos kiusamist ennetades ja peatades luua Eesti lastele turvaline ja hooliv haridustee õnnelikuks inimeseks kasvamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles