Rahvusraamatukogu hariduskeskuse veebipesa kogub populaarust

PM Haridusportaal
Copy
Pildil Rahvusraamatukogu veebipesa.
Pildil Rahvusraamatukogu veebipesa. Foto: Rahvusraamatukogu

Eesti Rahvusraamatukogu (RaRa)hariduskeskuse loodud veebipessa kiigati mullu kokku 195 685 korral, mis näitab, et veebimängud koguvad populaarsust ka haridusvaldkonnas.

«Meil on hea meel, et meie veebimängud ja viktoriinid on eeskätt õpetajate ja õppijate hulgas populaarsed ning saanud veebipesas sooja vastuvõtu osaliseks. Veebilehe suur külastuste arv annab meile indu jätkata uute mänguliste väljakutsete pakkumist haridusvaldkonnas,» rääkis rahvusraamatukogu haridustegevuse teenuse juht ning digipädevuse spetsialist Angelica Õunapuu.

Veebipesa pakub valikut erinevaid e-õppematerjale ka ukraina keeles. Lisaks veebipesas leiduvale kraamile pakub rahvusraamatukogu eriilmelisi tegevusi erinevas vanuses õppijatele. Kooliõpilastel on võimalik osaleda haridusprogrammides nii veebis kui ka RaRa väikeses majas.

Tallinna ja Harjumaa koolidesse saab raamatute maailma tutvustavat tundide paketti ka kohapeale kutsuda. Kõik RaRa haridustegevused on seotud õppekavaga ning teematundides kasutatakse koostööl ja aktiivõppel põhinevaid meetodeid.

Rahvusraamatukogu hariduskeskus loodi 2020. aastal ja selle eesmärk on toetada erinevas vanuses õppijaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles