Rapla gümnaasiumi juhiks saab Eve Mikson

PM Haridusportaal
Copy
Eve Mikson
Eve Mikson Foto: NÖFF

Haridus- ja teadusministeeriumi korraldatud konkursi Rapla gümnaasiumi direktori kohale võitis Eve Mikson, kes praegu töötab samas koolis meedia- ja noorsootöö juhina.

Mikson alustab tööd uues ametis 1. veebruarist.

Miksonil on enam kui kümneaastane töökogemus juhtivatel ametikohtadel Gustav Adolfi gümnaasiumis. Tema eestvedamisel liitus kool Liikuma Kutsuva Kooli võrgustikuga ning pälviti Tartu Ülikooli liikumislabori tunnustus «Aasta tegija». Raplamaal tegutseb Mikson aktiivselt ettevõtlike naiste ühenduses, kuulub Naiste Ööde filmifestivali korraldustiimi ning koordineerib Rapla riigigümnaasiumi koostööd festivaliga.

Koolijuhina on tema eesmärk seista Rapla gümnaasiumi jätkuva hea maine eest nii õpikeskkonna kui ka õppetaseme poolest. «Senisest enam soovin panustada koolis loodus- ja täppisteaduste valdkonna populariseerimisele, heal tasemel terviseedendusele ning looduskeskkonna väärtustamisele,» ütles Mikson.

Konkursikomisjon oli oma otsuses üksmeelne. 

Rapla gümnaasiumi direktori ametikohale kandideeris neli kandidaati. Rapla gümnaasiumi senine direktor Sirje Kautsaar suundub juhtima Rae valda loodavat riigigümnaasiumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles