Ettevõtlustudengid tutvustavad uusi äriideid

PM Haridusportaal
Copy
TalTechi uus hoone
TalTechi uus hoone Foto: Karl-Kristjan Nigesen

Tallinna Tehnikaülikooli (TalTech) majandusteaduskonna ärikorralduse instituut kutsub 5. detsembril tudengite äriideid tutvustavale üritusele, kus erinevate erialade ettevõtlusainete sel semestril läbinud üliõpilased esitlevad oma projekte.

Üliõpilased on septembrist alates oma äriideede kallal kõvasti tööd teinud, neid analüüsinud ja planeerinud elluviimist. Esitlusele tuleb kümme ideed ja tudengitest on moodustatud tiimid, kes esitlevad oma ideid žürii ja kaastudengite ees.

Majandusteaduskonna ettevõtluse ja rahvusvahelise äri lektor Marianne Kallaste ütles, et õppeaines ei ole olnud eesmärk prototüübi loomine, kuid planeerimise järgus on ärimudelid ja äriplaanid läbimõeldud ning ideed mitmekülgsed. «On lootus, et mõnigi idee saab ka ellu viidud või leiab üliõpilane peale ülikooli lõpetamist muu põneva idee, mida õpitud protsessi järgi analüüsida,» lisas Kallaste.

Iga kursust esindab üritusel üks-kaks meeskonda, et saada oma projektile tagasisidet tuntud ettevõtjatelt-mentoritelt ja investoritelt. Lõpuüritust täiendab humoorikas ettevõtlusteater, mis seekord keskendub äriidee rahastamisele.

Äriideid hindab viieliikmeline žürii, kuhu kuuluvad CoinMetro asutaja, Igniumi ja Euroopa Krüptoassotsiatsiooni kaasasutaja Kevin Murcko, WOF Labsi kaasasutaja Aleksander Gansen, Dynatrace Tallinna labori juht Kristian Sägi, TalentHubi kaasasutaja ja värbamispartner Reet Kaurit ning NestCapi asutajapartner ja EstBANi emeriitpresident Ivo Remmelg.

Üritus toimub kell 14.30–18 TalTechi peahoones ja on inglise keeles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles