VAATA OTSE ⟩ Täiskasvanuhariduse foorum «Uued ja paindlikud õpivõimalused täiskasvanutele»

Claire Peinar
, Postimees TV toimetaja
Copy

Tänavune täiskasvanuhariduse foorum «Uued ja paindlikud õpivõimalused täiskasvanutele» toimub Rasmus Kagge juhtimisel 23. novembril algusega kell 13. Põnevaid ettekandeid ja haaravaid arutelusid on võimalik jälgida Postimehe haridusportaali vahendusel.

Täiskasvanuhariduse hetkeseisust ja väljakutsetest teeb ettekande haridus- ja teadusministeeriumi täiskasvanuhariduse valdkonna poliitika juht Merlin Tatrik. Eesti elanike huvist täienduskoolituste, eriti mikrokvalifikatsioonide ja -kraadide omandamise vastu räägib Anna Karolin Kantar Emorist. Karin Tudal, Euroopa täiskasvanuhariduse assotsiatsiooni juhatuse liige, tutvustab Prantsusmaa individuaalsete õpikontode süsteemi. Eneken Titov Mainorist jagab Ülemiste linnaku koolituskrediidi sisseseadmise kogemusi.

Stuudios arutavad haridus- ja teadusministeeriumi ja ülikoolide esindajad ning tööandjad selle üle, kas uudsed õppimisvõimalused täiskasvanutele on piisavalt paindlikud ja atraktiivsed, et saavutada haridusstrateegia pikaajalisi eesmärke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles