Tallinna tervishoiu kõrgkoolis algas talvine vastuvõtt

PM Haridusportaal
Copy
Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rektori Ülle Ernitsa sõnul on tervishoiutöötajate lõpuaktus ilus ja suur sündmus, mida tähistada
Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rektori Ülle Ernitsa sõnul on tervishoiutöötajate lõpuaktus ilus ja suur sündmus, mida tähistada Foto: Erakogu

Tallinna tervishoiu kõrgkoolis algas talvine vastuvõtt, kool ootab õppureid rakenduskõrgharidusõppes õe õppekavale Tallinnas ja Haapsalus ning kutseõppes erakorralise meditsiini tehniku õppekavale.

Talvise vastuvõtuga jätkab tervishoiu kõrgkool oma arengukavas ette nähtud regionaalset laienemist – koostöös partneritega Läänemaa Haigla, Eesti Õdede Liit, Tallinna Ülikooli Haapsalu kolledž, Haapsalu linn ja SA Läänemaa avatakse Haapsalus õe õppegrupp.

«Haapsalusse on ikka tore tulla, oleme siin juba kolmandat korda. Tervishoiuteenuse kättesaadavus paraneb, kui on piisavalt kõrgharidusega õdesid, kellel on võimalus haridusteed magistriõppes jätkata. Täname partnereid ja kutsujaid,» ütles Tallinna tervishoiu kõrgkooli rektor Ülle Ernits seoses Haapsalus avatava õe õppegrupiga.

Dokumente rakenduskõrgharidusõppes õe õppekavale Tallinnas ja Haapsalus ning kutseõppes erakorralise meditsiini tehniku õppekavale saab esitada 7.–30. novembrini sisseastumise infosüsteemis (SAIS) ning 28.–30. novembrini kõrgkooli Tallinna õppehoones kohapeal Kännu 67.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles