Rae riigigümnaasiumi direktoriks saab Sirje Kautsaar

PM Haridusportaal
Copy
Sirje Kautsaar
Sirje Kautsaar Foto: Haridus- ja teadusministeerium

Rae valda loodava riigigümnaasiumi juhiks valiti Sirje Kautsaar, kes alustab tööd uues ametis 1. veebruarist.

Konkurss direktori leidmiseks kuulutati välja septembri alguses. Konkursikomisjoni otsusega osutus kuue tugeva kandidaadi seast valituks praegune Rapla gümnaasiumi direktor Sirje Kautsaar.

«Komisjoni hinnangul on Sirje Kautsaare tugevusteks tema pikaajaline ning pühendunud töö haridusvaldkonnas kui ka varasem kogemus uue kooli käivitamisega,» ütles konkursikomisjoni esimees, haridus- ja teadusministeeriumi riigikoolide pidamise valdkonna juht Raivo Trummal.

Sirje Kautsaare sõnul on ta valmis kasutama seni omandatud teadmisi ja kogemusi tugeva kooli loomiseks Rae valda. «Rae gümnaasium saab olema tugev haridusasutus, kus ümbritsevat ettevõtlikkust kaasates ja koostöös naaberkoolide ning kogukonnaga loome suurepärase õpikeskkonna ennastjuhtiva noore kujundamiseks.»

Alates 2004. aastast on Sirje Kautsaar töötanud koolijuhina põhikoolis ja viimased viis aastat gümnaasiumis. Tal on Tallinna Pedagoogikaülikooli kasvatusteaduste ja Tartu Ülikooli sotsiaalteaduste magistrikraad. Kautsaar on Harju Koolijuhtide Ühenduse juhatuse ja Riigigümnaasiumide Koolijuhtide Ühenduse liige ning toetab aktiivse mentorina alustavaid koolijuhte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles