EKSPERT EETRIS ⟩ Aleksander Pulver: «Positiivne psühholoogia aitab ennast aidata»

Mariliis Maripuu
, Postimees TV toimetaja
Copy

19. oktoobril on vestlussaates «Ekspert eetris» külas Tallinna Ülikooli isiksusepsühholoogia dotsent Aleksander Pulver. Juttu tuleb psühholoogiast, täpsemini positiivsest psühholoogiast.

Tallinna Ülikooli isiksusepsühholoogia dotsent Aleksander Pulver tutvustab saates psühholoogia ja psühholoogide põhiolemust. Kas psühholoogid on kõik veel eriti eneseteadlikud? Veelgi enam tuleb juttu positiivsest psühholoogiast – mis see on, kuidas erineb üldisest psühholoogia käsitlusest ja millist kasu võib ärevuses ning stressis inimestele sellest lähenemisest olla. Juttu tuleb ka uuest positiivse psühholoogia programmist, mis on suunatud Ida-Virumaa õpilastele ja õpetajatele.

Saadet juhib Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia ja kunstide instituudi lektor Mart Soonik.

Saatesari «Ekspert eetris» vahendab põnevaid, silmaringi avardavad ja harivaid teemasid, olgu tegu tervise, poliitika, hariduse, kunsti või juriidikaga. Saates arutatakse koos oma valdkonna ekspertidega praegu aktuaalseid küsimusi, mis puudutavad kõiki. Teadlaste roll on ühiskonnas tähtsam kui kunagi varem. Iga päev paiskab õhku rohkem küsimusi kui vastuseid. Selguseks, uuteks lahendusteks ja tarkadeks otsusteks, olgu riigi või inimese tasandil, on vaja tõenduspõhisust.

«Ekspert eetris» sai alguse 2020. aasta kevadel ning pälvis oma teemapüstitustega 2020. aastal teaduse populariseerija tunnustuse.

Varasemaid saateid saab järele vaadata Tallinna Ülikooli veebilehel ja tv.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles