Tallinn võõrustab Baltimaade suurimat välisõppemessi

PM Haridusportaal
Copy
Välisõppemess Tallinnas
Välisõppemess Tallinnas Foto: MTÜ Baltic Council for International Education

Tallinnas Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskuses toimub neljapäeval kell 10–17 Balti riikide suurim spetsialiseeritud välisõppe mess «Days of International Education», millest võtavad osa üle 30 õppeasutuse – ülikoolid ja ärikoolid, keskkoolid ja rahvusvahelised kolledžid, keeltekoolid ja suvelaagrid.

Messi külastajad saavad tutvuda Suurbritannia, Hollandi, Hispaania, USA, Itaalia, Kanada ja ka teiste riikide kõrgharidusprogrammidega. Messi külastajate seas on seitse Hollandi ülikooli, sealhulgas The Hague University of Applied Sciences, Eindhoven University of Technology, University College Roosevelt, üks suurematest riigikolledžitest Kanadas George Brown College, loomedistsipliinide poolest tuntud Bath Spa University ning ülikoolid Belgiast, Austriast, Taanist, Hispaaniast, Itaaliast, Rootsist ja teistest riikidest.

Messil on samuti esindatud põhi- ja keskhariduse programmid. Koolilapsed ja nende vanemad saavad isiklikult kohtuda maailmakuulsate koolide esindajatega Suurbritanniast, Kanadast ja USA-st. Kohal on parimad Suurbritannia era- ja internaatkoolid, nagu Queen Ethelburga's Collegiate, St Clares Oxford, Lomond School ja Bishop's Stortford College, samuti Kanada koole ühendav Pembina Trails School Division ning ka teised mainekad õppeasutused.

Küsimustele, kus ja kuidas õppida inglise, saksa või prantsuse keelt, vastavad keeltekoolide ja keelelaagrite esindajad. Messil võtavad osa ka Prantsuse Instituut ja USA juhtiva Cultural Care Au Pair programmi esindajad.

Messikülastajad saavad kogu infot tasuta õppimisvõimalustest Euroopas messi raames toimuval seminaril kell 11–11.30. Samuti on messikülastajatel võimalik teada saada kogu infot õppeasutuste, õppekavade, vastuvõtuprotsessi, majutuse, õppekavaväliste tegevuste, stipendiumide ning muu õpinguid ja elu välismaal puudutava kohta vahetult ülikoolide esindajatelt.

Välisõppe messi «Days of International Education» korraldatakse Eestis alates 2007. aastast. Seda tunnustavad sajad õppeasutused üle maailma ning praeguseks on see üks suurimaid välisõppe messe kogu Euroopas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles