Tallinna loomaaed tähistab sünnipäeva loodushariduspäevaga

teadus.postimees.ee
Copy
Foto: Holger Vaga

Tallinna loomaaed tähistab neljapäeval oma 83. sünnipäeva loodushariduspäevaga, kui toimuvad loomaaias mitmed üritused ja ekskursioonid ning kõikidele kuni 19-aastastele lastele on tagatud tasuta sissepääs.

Loodushariduspäev algab põnevate ekskursioonidega lastele. Kell 10 tutvutakse elevantide ja ninasarvikute eluga ning kell 11.30 vaadatakse lähemalt troopikamaja elanikke. Mõlemale ekskursioonile tuleb registreerida, mida saab mugavalt teha Tallinna loomaaia koduleheküljel.

Kell 12, 14 ja 15 toimuvad loomaaia asukate tutvustamised, mida kommenteerivad loomaaia töötajad. Tamariinidega saab tutvuda kell 12, ilveseid saab lähemalt uurida kell 14 ning kell 15 kommenteeritakse maasarvikut.

Kell 15 avatakse lääneväravas avastuste telk, milles tutvustatakse looduskooli huviringe ja noorteklubi tegevusi.

Loodushariduspäevale paneb punkti põnev nahkhiireloeng ja ööretk, mille viib läbi Eesti nahkhiireuurija Matti Masing. Loeng toimub keskkonnahariduskeskuse auditooriumis ja sellele saab registreeruda loomaaia koduleheküljel.

Terve päeva jooksul saavad loomaaia külastajad mängida põnevat loodusemängu, mille juhised saab loomaaia väravatest. Parimatele on mõeldud auhinnad.

Ekskursioonidel ja nahkhiireprogrammis osalemine on loomaaia külastuspiletiga ja eelregistreerimisega. Erandkorras on loomaaia territoorium jalutamiseks avatud kuni kella 21ni õhtul. Hilised saabujad pääsevad loomaaeda lääneväravast, mis on avatud loodushariduspäeval kauem ehk kell 9–20.30.

Lisainfot ja registreerimise lingid leiab veebilehelt: https://tallinnzoo.ee/events/loodushariduspaev/ .

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles