Jõgeva põhikooli direktorina jätkab Kuuno Lille

BNS
Copy
Jõgeva põhikool.
Jõgeva põhikool. Foto: Jõgeva vallavalitsus

Jõgeva vallavalitsuse läinud esmaspäevasel istungil kinnitati Jõgeva põhikooli direktoriks Kuuno Lille, kes juhtis kooli ka varem, kirjutab Vooremaa.

Kuuno Lille valiti esimest korda Jõgeva põhikooli direktoriks kaks aastat tagasi, ent siis asus ta sellesse ametisse senise direktori, vanemapuhkusele siirdunud Triin Lõbu asendajana. Kuna Triin Lõbu otsustas Jõgeva põhikooli direktori kohale mitte naasta, kuna temast on nüüdseks saanud Võnnu keskkooli juht, korraldati sellele kohale konkurss.

Kandideerinutest osutus taas valituks Kuuno Lille. Tal algab peatselt viies tööaasta Jõgeva põhikoolis: esimesed kaks aastat pidas ta selles õppeasutuses haridustehnoloogi ametit. Koolijuhi staaž on tal aga üsna pikk: aastatel 2005–2018 oli ta Palamuse gümnaasiumi direktor. Hariduselt on ta matemaatika-, füüsika- ja informaatikaõpetaja.

Kuuno Lille tõdes, et koolijuhi kohale uuesti kandideerima innustas see, et senini on asjad sujunud ning et kolleegid on toetavad ja lapsed tublid. Omamoodi väljakutse on ka uus koolimaja: selle võimalusi tuleb osata hästi ära kasutada. Kuna õpilasi on palju, tuleb tükati silmitsi seista ruuminappusega. Praegu koolimaja kõrvale kerkiv spordihoone annab seevastu õpilastele võimaluse taas sisetingimustes sporti teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles