Tallinna teeninduskool hakkab koolitama põhikooli lõpetajatest spaateenindajaid

Postimees
Copy
Spaatenidajaks õppija saab selgeks ka küüntehoolduse.
Spaatenidajaks õppija saab selgeks ka küüntehoolduse. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tallinna teeninduskool võtab uuel õppeaastal esmakordselt vastu õpilasi põhikooli baasil spaateenindaja erialale. Kolme aastane õpe toimub eesti keeles ja selle aja jooksul saadakse kõik vajalikud oskused spaas töötamiseks ning keskharidus.

Kolme aasta jooksul õpitakse anatoomiat, naha iluhoolitsusi, massaaži ja küünte hooldust.

«Seni said üheaastasele spaateeninduse erialale astuda vaid keskharidusega täiskasvanud õppijad, nüüd on meil hea meel laiendada selle eriala õpet ka põhikooli lõpetanutele. Meilt saadud teadmiste ja oskustega on mõnedest meie lõpetajatest saanud iseendale tööandjad,» ütles Tallinna teeninduskooli iluvaldkonna juhtivõpetaja Siret Rannik.

Teeninduskooli koostööpartnerid Eesti suuremates spaades ja hotellides ootavad juba uusi töökäsi.

Dokumentide vastuvõtt toimub haridusasutuste sisseastumissüsteemis või koolis kohapeal kabinetis B122 alates 21.juunist kell 10-14.

Tallinna teeninduskool (Teko) on kahe suure kaubandus- ja kulinaariakooli – Tallinna kaubandus- ja kulinaariakooli (vene õppekeelega) ning Juhkentali kaubanduskooli (eesti õppekeelega) liitmisel 1997. aastal tekkinud kakskeelne kutseõppeasutus, mille ajalugu ulatub tagasi aastasse 1945.

Tänaseks on Tekost välja kujunenud suurim riiklik kutseõpet pakkuv majutus- ja isikuteeninduse ning kaubanduse valdkonna kool Põhja-Eesti regioonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles