Tallinna Tehnikaülikooli lõpetab sel suvel üle 1300 tudengi

PM Haridusportaal
Copy
Tallinna Tehnikaülikooli hoone
Tallinna Tehnikaülikooli hoone Foto: Marina Puškar

Tallinna Tehnikaülikoolis (TalTech) saab lõpudiplomi sel suvel 1353 tudengit, enim on neid ärinduse ja informaatika erialadel.

Bakalaureuseõppe lõpetajaid on 692 ja magistriastmes 661, neist kiitusega ehk cum laude 205.

Kõige rohkem lõpetajaid oli ärinduse õppekaval, järgnevad informaatika, ehitiste projekteerimine ja ehitusjuhtimine, IT-süsteemide arendus ning digimuutused ettevõttes.

Koos talviste lõpetajatega sai TalTech sel õppeaastal juurde 1644 vilistlast.

Ülikooli rektor Tiit Land paneb lõpetajate südamele ühiskonna muutmise vajadust. «Valgus ei jõua maailma iseenesest, vaja on neid, kes seda annavad, jagavad. Ning just Tallinna Tehnikaülikooli lõpetajad on need, keda ühiskond võib ja saab usaldada.»

TalTechi lõpuaktused on vahemikus neljapäevast 29. juunini, reedel saavad lõpudiplomi kätte IT-teaduskonna, Virumaa kolledži ja Eesti Mereakadeemia värsked vilistlased. Lõpetajate nimekirjad leiab ülikooli ajakirja Mente et Manu suvenumbrist, mis on kättesaadav nii kodulehel kui ka ülikooli linnakus.

TalTechi ja ka teiste kõrgkoolide lõpetajad on oodatud oma õpinguid jätkama, näiteks 6. juuli keskpäevani saab sisse astuda magistriõppesse. Vastuvõtt mikrokraadidele kestab 12. augustini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles