Tartus lõpetavad tänavu õpingud medaliga 109 gümnasisti

PM Haridusportaal
Copy
Tartu koolilõpetajad
Tartu koolilõpetajad Foto: RUUDU RAHUMARU

Tartus lõpetavad tänavu gümnaasiumi medaliga 109 gümnasisti, neist 56 saavad kuldmedali ja 53 hõbemedali ning kiituse pälvib 56 kutsekeskharidust omandanud noort.

Tänuks heade õpitulemuste eest tunnustab Tartu linn kuldmedaliga lõpetanud noori 200-eurose stipendiumiga ning hõbemedaliga ja kiitusega lõpetanuid 150-eurose stipendiumiga.

Tartu linnapea Urmas Klaasi sõnul on selle aasta lõpetajate eeskujulik medalisaak võrreldav viimaste aastate silmapaistvate tulemustega ja näitab Tartu koolide jätkuvat head taset. «Õnnitlen kõiki tublisid lõpetajaid, aga ka õpetajaid ning teisi haridustöötajaid, kes innustavad meie noori suurtele tegudele,» ütles Klaas.

Linnapea Urmas Klaas ja Tartumaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Jarno Laur tervitavad Tartu ja Tartumaa tublisid koolilõpetajaid pidulikul vastuvõtul reedel kell 14 Eesti Rahva Muuseumi viinaköögis.

Ürituse kunstilise kontseptsiooni üks autoreid on 2021. aastal Hugo Treffneri Gümnaasiumi (HTG) kuldmedaliga lõpetanud Berta Ly Tepaskind. Koolilõpetajate nimel saab sõna HTG tänavune kuldmedalist Jonathan Darvish-Kojori.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles