Kehtna kutsehariduskeskust hakkab juhtima Karmen Selter

PM Haridusportaal
Copy
Karmen Selter
Karmen Selter Foto: Haridus- ja teadusministeerium

Kehtna kutsehariduskeskuse juhiks valiti Karmen Selter, kes asub uues ametis tööle 1. augustist.

Haridus- ja teadusministeeriumi riigikoolide pidamise valdkonna juht Raivo Trummal märkis, et Karmen Selteri tugevusteks on pikaajaline töö- ja juhtimiskogemus kutsehariduse valdkonnas ning selge visioon Kehtna kutsehariduskeskuse arengust. «Kvaliteedijuhtimise ja -hindamise kogemused annavad Karmenile laiapõhjalise vaate kutsekoolides toimuvast ning selle arendamise vajadustest ja võimalustest,» sõnas Trummal.

Karmen Selter on praegu Viljandi kutseõppekeskuse arendusjuht. Varem on ta töötanud Eesti Kõrg- ja Kutsehariduse Kvaliteediagentuuri kutseõppeasutuste hindamiseksperdina ja Viljandi ühendatud kutsekeskkooli kvaliteedijuhina. Ta on omandanud magistrikraadi Tallinna Ülikoolis hariduse juhtimise õppekaval.

Värskelt valitud koolijuht peab vajalikuks koostööd ja häid suhted kõigi osaliste vahel nii piirkondlikult kui ka rahvusvaheliselt. «Kutseharidus ja selle arengud on olnud minu lahutamatu kaaslane viimase tosina aasta vältel. Ootan põnevusega uue ametiga kaasnevaid väljakutseid Kehtna kutsehariduskeskuse taas suurele pildile toomisel,» märkis Karmen Selter.

Uus koolijuht alustab tööd 1. augustil 2022.

Kehtna kutsehariduskeskuse direktori vaba ametikoha täitmiseks moodustatud konkursikomisjon oli seitsmeliikmeline, komisjoni kuulusid lisaks haridus- ja teadusministeeriumi esindajatele esindajad kooli nõunike kogust, kohalikust omavalitsusest ning kutseõppeasutuste ja riigigümnaasiumite esindajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles