Haapsalu kutsehariduskeskuse direktoriks sai Riinu Raasuke

PM Haridusportaal
Copy
Riinu Raasuke
Riinu Raasuke Foto: Erakogu

Haridus- ja teadusministeeriumi läbi viidud konkursi Haapsalu kutsehariduskeskuse direktori kohale võitis Riinu Raasuke, kes asub tööle 1. juulist, kui senine direktor Ingrid Danilov siirdub pensionile.

Konkurss uue direktori leidmiseks kuulutati välja mai alguses. Konkursi esimeses voorus esitasid kandidaadid lisaks dokumentidele ja motiveeritud avaldusele ka video oma visioonist kooli edasistest arengutest. Hindajaks oli laiapõhjaline komisjon, kuhu kuulusid lisaks ministeeriumi esindajatele ka esindajad kooli nõunike kogust, kohalikust omavalitsusest, kutseõppeasutuste ja riigigümnaasiumite esindajad. Komisjoni otsus valida Riinu Raasuke koolijuhiks oli üksmeelne.

«Riinu Raasukese tugevusena saab välja tuua silmapaistva usu kutsehariduse olulisusesse ja kutsehariduse arenguvõimaluste nägemise, mis kombineerituna eelneva töökogemusega sai valikuprotsessis otsustavaks,» ütles haridus- ja teadusministeeriumi riigikoolide pidamise valdkonna juht Raivo Trummal. «Riinu näol saame tugeva ja noorusliku kutsehariduse eestkõneleja. Usk kaasavasse haridusse, individuaalsetesse õpiradadesse ning veendumus, et Haapsalu on õige koht ideede realiseerimiseks, andsid kinnituse Riinu sobivusest Haapsalu kutsehariduskeskuse uueks juhiks,» sõnas Trummal.

Riinu Raasuke on eelnevalt töötanud arendustalituse juhina Astangu kutserehabilitatsiooni keskuses, direktori kohusetäitja ja õppejõuna Tallinna majanduskoolis ning kutsehariduse eksperdina Eesti kõrg- ja kutsehariduse kvaliteediagentuuris. Ta on omandanud magistrikraadi Tartu Ülikoolis kommunikatsioonijuhtimise erialal.

«Usun, et kutsehariduse eelis seisneb paindlikkuses ning aktiivses koostöös nii riiklikul kui rahvusvahelisel tasandil – selles on Haapsalu kutsehariduskeskus ennast juba ka tõestanud,» sõnas Riinu Raasuke. «Olen elevil ning ootan suure huviga juba tööle asumist,» lisas Raasuke.

Haapsalu kutsehariduskeskuse senine direktor Ingrid Danilov siirdub alates 1. juulist väljateenitud pensionile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles