Eesti Iluteeninduse Erakool pakub väärt teadmisi ning tugevat praktikat

Eesti Iluteeninduse Erakool
Copy
Foto: Eesti Iluteeninduse Erakool

Eesti Iluteeninduse Erakool peab oluliseks tagada võimalust õppida iluteeninduse valdkonna erialasid. Kool soovib, et iga õpilane tunneks end koolis turvaliselt ja hinnatuna ning leiab, et õppimine peab olema õpilasele meeldiv protsess. Õppetöö läbiviimisel lähtutakse võimalusel ka õpilaste endi soovidest. Kvaliteetse õppe saavutamiseks on kool loonud erinevaid õppekeskusi Tallinna erinevatesse piirkondadesse. Üks asub Lootsi 10/1 ( Kochi Aidad, 2 korrus) ning teine Kadaka tee 56a ( Kadaka Selver,2 korrus), asukohtade puhul on oluliseks peetud, et õppekeskond oleks õpilastele lähedal.

Õppida saab nii päevases vormis kui ka kaugõppes. Viimane on pigem mõeldud neile, kes tulevad õppima teise kooli, pere või töö kõrvalt, õpe toimub veebikeskonnas ning nädalavahetusteti koolis kohapeal, õpe on plaanitud nii, et kooli tuleb tulla üle nädala mis tähendab, et õppimist on võimalik korraldada ka senise töö ja pereelu kõrvalt.

Mõlemal juhul omandatakse põhjalikud teadmised ning tänu tugevale praktikale kinnistatakse õpitu ja leitakse esimesed kliendid. Suure praktikakogemuse annavad ilutänava salongid, kus kliendid saavad mugavalt online-broneerimissüsteemi abil endale aja panna. Eesti Iluteenuste Erakool annab õpilastele võimaluse harjutada parimate vahendite ja tehnikatega, koostööd tehakse innovaatiliste kaubamärkidega üle Euroopa, näiteks kosmeetikutel Nannic ning juuksuritel ja barberitel Artero.

Oluline on kogu aeg konkurentsis püsida, seetõttu tuleb kaasas käia nii trendide, võimaluste kui ka tehnoloogiatega. Lisaks kaasaegsetele tehnoloogiatele ja väga tasemel õpetajatele on suureks plussiks teatud kursustel osalemisel soodushinnad või hinna sees olevad töövahendid. Hetkel käib näiteks kampaania, kus kõik kes sõlmivad hiljemalt 10.10.2022 kosmeetiku või juuksuri kursuse õppelepingu saavad esmased töövahendid tasuta (pikkade juustega harjutuspea, lõikuskäärid, meestöö- ja naistöökammid ja klambrid), mis jäävad kursuse lõpetamisel õpilasele.

Iluteenustel vajaliku täiendõpet saab omandada ka lisaks pikale, kuni pooleteise aastale õppele lühemate kursustega. Näiteks toimub väga huvitav näohoolduse algõppe koolitus, kus keskendutakse baasteadmistele. Mooduli teemad on järgmised:

NAHATÜÜBID

NAHA ANALÜÜS

NÄOHOOLDUSE APARATUUR

HOOLDUSPROTSEDUUR

HOOLDUSTOOTED

KLIENDI NÕUSTAMINE

PRAKTILISED TÖÖD

Üheks Eesti Iluteeninduse Erakooli tunnustäheks on kursus, kus õpetatakse 3-4 kuuga maniküüri, pediküüri, depilatsiooni, jumestust, kehahoolitsusi ja ripsme- ja küünetehnikuoskusi. Sellise nn põhioskuste teemantkursuse läbimine annab võimaluse kiiresti mõnes ilusalongis tööd saada või iseseisvalt kliente otsida ning neile teenust pakkuda.

Rohkem infot antud kursuse kohta leiab siit ning iluteeninduskoolituse kursustele saab registreerida siin.

Copy
Tagasi üles